Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

Στην Αριδαία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών παίδων - κορασίδων και εφήβων - νεανίδων


Ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός, το πρώτο μετά από αρκετούς μήνες θα φιλοξενηθεί στην Αριδαία από τις 30 Ιουλίου έως την 1η Αυγούστου. Πρόκειται για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών παίδων - κορασίδων και εφήβων – νεανίδων. 

 Για την διοργάνωση, η οποία θα έχει τη στήριξη του Δήμου Αλμωπίας παραχώρησαν από κοινού συνέντευξη τύπου ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών κ. Αναστάσιος Λάγκας, μαζί με τον Δήμαρχο Αλμωπίας Χρήστο Μπάτση και τον Δημοτικό Σύμβουλο και μέλος της Ομοσπονδίας κ. Ευάγγελο Προκοπίδη.

«Δύο χρόνια μετά την τελευταία διεξαγωγή αντίστοιχων διοργανώσεων, είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιλέγεται η πόλη της Αριδαίας να φιλοξενήσει ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός, εθνικής εμβέλειας» ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Αλμωπίας.

Ο Πρόεδρος της ΕΟΑΒ, ευχαρίστησε για μία ακόμη φορά το Δήμο Αλμωπίας, που φιλοξενεί τη διοργάνωση και πρόσθεσε ότι «η Αριδαία είναι συνώνυμη με την Άρση Βαρών, καθώς έχει φιλοξενήσει πολλούς αγώνες στο παρελθόν, επομένως είναι τιμή να ερχόμαστε εδώ».

Ο κ. Προκοπίδης, επεσήμανε ότι «η πόλη της Αριδαίας θα φιλοξενήσει γύρω στους 200 αθλητές μαζί με τους προπονητές και τους συνοδούς και πώς οι αγώνες θα διεξαχθούν με ασφάλεια, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα».0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *