Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Πρόσληψη μόνιμου ιατρού στο νοσοκομείο Γιαννιτσών


Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Γιαννιτσών έχοντας ως μέγιστη προτεραιότητα την ενίσχυση του μόνιμου ιατρικού προσωπικού με ειδικότητες πρώτης γραμμής, καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά στο δυναμικό της, τη νέα μόνιμη Ιατρό, κα Αντωνιάδου Μαρία, Διευθύντρια ΕΣΥ, Πνευμονολόγο. 
 
Η κα Αντωνιάδου, η οποία αρχικά μετακινήθηκε στο Νοσοκομείο μας, προσφέρει σε συνθήκες πανδημίας τις εξαιρετικές υπηρεσίες της, επιδεικνύοντας καθημερινά ήθος, ευγένεια και άριστη επιστημονική κατάρτιση. Η πολύτιμη συνδρομή της συμβάλλει στην ενδυνάμωση της προσπάθειας που καταβάλλει το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό κατά της νόσου COVID 19.


Ευχόμαστε στη μόνιμη πλέον Ιατρό του Νοσοκομείου Γιαννιτσών καλή σταδιοδρομία, δύναμη και καλή τύχη.


Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

του Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ - Ν.Μ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ


ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΟΓΓΟΣ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *