Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

Ευχαριστήριο Διοίκησης της Ν.Μ. Γιαννιτσών


Η Διοίκηση της Ν.Μ. Γιαννιτσών εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες προς την εταιρία Πλούγαρλης Πέτρος & ΣΙΑ Ο.Ε, για την ευαισθησία και την γενναιοδωρία που επέδειξε προσφέροντας:

- Μία μονάδα φορητού αναπνευστήρα Πίεσης-Όγκου model astral 150

για την ενίσχυση του έργου του Προσωπικού του Νοσοκομείου μας. Χάρη στη δική σας επαναλαμβανόμενη πολύτιμη συνεισφορά ,θα βελτιωθούν οι συνθήκες νοσηλείας των ασθενών της περιοχής μας και θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η διαγνωστική και θεραπευτική διαδικασία. Στην πρωτόγνωρη αυτή συγκυρία ,η καθημερινή προσπάθεια του προσωπικού του Νοσοκομείου Γιαννιτσών, έχοντας ανιδιοτελείς συμμάχους, ανθρώπους σαν εσάς, έχει πάντα καλύτερες προοπτικές και αποτελέσματα. Η συνεχή στήριξή σας, μας γεμίζει υπερηφάνεια και μας εξοπλίζει με δύναμη. Ευελπιστούμε στην μελλοντική αρωγή σας καθώς η προάσπιση και στήριξη του συστήματος υγείας αποτελεί υπόθεση όλων μας.


Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

του Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ - Ν.Μ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ


ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΟΓΓΟΣ
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *