Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Φιλικό: ΠΑΟΚ Β’ – Αλμωπος Αριδαιας 2-1


Πρώτη φιλική αναμέτρηση για τον Αλμωπό Αριδαίας – Λουτρά Πόζαρ απέναντι στον ΠΑΟΚ Β στην Θεσσαλονίκη, με την ομάδα μας να γνωρίζει την ήττα με σκορ 2-1.

Χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλαν Γιώργος Τυριακίδης και Pablo Garcia, με τις δυο ομάδες να πραγματοποιούν ένα δυνατό πρώτο ημίχρονο πετυχαίνοντας από ένα γκολ με τους Γιουκούδη (34’) και Πανίδη (16’) αντίστοιχα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής της ομάδας μας πραγματοποίησε πολλές αλλαγές δοκιμάζοντας αρκετούς υπό δοκιμή παίκτες. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 72ο λεπτό ο Τσοπούρογλου.

Ο Αλμωπός συνεχίζει εντατικά την προετοιμασία και την ενίσχυση του σε όλα τα επίπεδα, ώστε να παρουσιαστεί έτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος της Superleague 2.

Τέλος, ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα στον ποδοσφαιριστή Βασίλη Γκορντεζιάνι μετά τον τραυματισμό του.




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *