Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

Συνέντευξη Τύπου - Πρόσκληση του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας για το Aridaia Cup 2021


Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας και φέτος για 9η φορά διοργανώνει

το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Aridea Cup, της Tenniseurope, για αθλητές/τριες μέχρι 16 ετών, από την Δευτέρα 16 έως και την Κυριακή 22 Αυγούστου.

Επίσης από την Τρίτη 24 έως και την Κυριακή 29 Αυγούστου διοργανώνει Πανελλαδικό Πρωτάθλημα 1ης κατηγορίας Ε1, για αθλητές/τριες μεχρι 16 και 18 ετών.

Τα προηγούμενα χρόνια τέτοιες μέρες συνηθίζαμε να σας καλούμε στην τελετή έναρξης της διοργάνωσης, (πέρσι δυστυχώς λόγω της πανδημίας αναβλήθηκε). Φέτος λόγω των υγειονομικών συνθηκών δεν μπορεί να γίνει η τελετή έναρξης με τον συνήθη τρόπο, για αυτό θα δοθεί :

Συνέντευξη τύπου,
την Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021, στις 18.30,
στο Κέντρο Αντισφαίρισης Αριδαίας, στο 3ο ΧΛΜ Αριδαίας - Λουτρακίου.

Εκεί θα έχουμε τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τις διοργανώσεις μας, την δραστηριότητα μας, να δεχθούμε τις ερωτήσεις σας και να αναπτύξουμε γόνιμη συζήτηση μεταξύ μας.

Μαζί μας θα είναι ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης,
ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Παιδείας Δημήτριος Γιάντσης



Σας περιμένουμε με χαρά
ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
 


 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *