Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Ο εμβολιασμός της τεχνητής νοημοσύνης - του Ιωάννη Ευθυμιάδη


Ο οικονομικός ανταγωνισμός των συμφερόντων και ο στόχος για την κυριαρχία του πλανήτη Γή, είναι η φιλοδοξία κάθε ισχυρών κρατών όπου κρατούν μυστικά την εξελιγμένη τεχνολογία. 
 
Γίνετε μια μυστική συνεργασία μεταξύ των εντολοδόχων αρχηγών κάθε δημοκρατικών κρατών, ως προς τους νέους και διάφορους στόχους. Οι αποφασιστικές εντολές για τον λαό πάντα περνούν όπως γνωρίζουμε από δημοκρατικές διαδικασίες μέσο ψηφίσματος από την βουλή των Ελλήνων. Έτσι απλά και δημοκρατικά βγαίνει μια εντολή σε νόμο που υπερψηφίζεται από το κόμμα της εξουσίας. Αυτός είναι ένας παραδοσιακός τρόπος των νόμων για να πειθαρχήσει ο πολίτης, ακόμα και με εκβιασμό όπως γίνετε σήμερα.

Η εμμονή για την επιβολή στους ανθρώπους ξεκίνησε από την δημοκρατική αρχαιότητα.

Ο επιβλητικός τρόπος ήταν η δύναμη της εξουσίας απέναντι σε ανθρώπους σκλάβους “αποφασίζω και διατάζω”. Αυτή ήταν τότε η γνωστή μέθοδος εξουσίας στους ανθρώπους δια της απαράδεκτης βίας. Τα πρώτα εργατικά χέρια τα έβρισκες στο σκλαβοπάζαρο, σήμερα τα βρίσκεις στον Ο.Α.Ε.Δ.

Προσπαθούν να ελέγξουν μέσο τον νόμων τους 7,6 δισεκατομμύρια ανθρώπους, όμως μάταια. Η ραγδαία πρόοδο και εξέλιξη της τεχνολογίας δίνει νέες καινοτόμες ιδέες σε όλους του επιστημονικούς χώρους. Στην ιατρική έχουμε νέους πρωτοπόρους τρόπους ίασης επάνω σε χρονιών παθήσεων π.χ. σε ανθρώπους με κινητικά προβλήματα, η με αλτσχάιμερ κ.α. όπου τοποθετούνται τεχνητά εμφυτεύματα στον εγκέφαλο. Παρατηρήσανε ότι οι άνθρωποι αυτοί άρχισαν να επανέρχονται σταδιακά σε μια ικανοποιητική κατάσταση. Αυτή είναι η θετική πλευρά της νέας τεχνολογίας.

Καταλήγοντας στην ιδέα ότι θα μπορέσουν με τεχνητό τρόπο να ελέγχουν όλους τους ανθρώπους. Αυτό μπορεί να γίνει εφικτό μέσο μιας εφαρμογής, τεχνητής νοημοσύνης. Με τον τρόπο της τεχνητής νοημοσύνης θα καταργήσουν τα βασικά κέντρα, των συναισθημάτων της ψυχής, το ένστικτο της μνήμης κ.α. όπου χαρακτηριζόμαστε άνθρωποι. Θα καταργήσουν την φυσική ανθρώπινη νοημοσύνη και θα δημιουργήσουν την νέα τεχνητή νοημοσύνη ελεγχόμενη με την τεχνολογία των ηλεκτρομαγνητικών δικτύων πέμπτης γενιάς (5G).

Δεν θα υπάρχουν στο μέλλον κόμματα, υπουργοί και διατάγματα όλα θα καταργηθούν. Όλο το νομικό πλαίσιο θα είναι εμφυτευμένο στον εγκέφαλο. Θα είμαστε πλέον όλοι νομοταγής πολίτες των συμφερόντων και ελεγχόμενοι.

Υπάρχει ένας και μοναδικός τρόπος αντίστασης για να μείνουμε ελεύθεροι, να συμβουλέψουμε και να προφυλάξουμε τα παιδιά μας που είναι το μέλλον της ανθρωπότητας.



Συγγραφέας – ερευνητής Ιωάννης Ευθυμιάδης.


1 comments:

  1. Προτείνω να μπει στα ηλεκτρονικά λεξικά ένας σύνδεσμος που θα οδηγεί στο ανωτέρω κείμενο ως παράδειγμα στο λήμμα «παραλήρημα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *