Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

ΕΚΑΣΚΕΜ: Μεγάλες μεταγραφικές "βόμβες" για την ΚΟΥΠΑ Κιλκίς


Ο σύλλογός μας με ιδιαίτερη χαρά, έχει την τιμή να ανακοινώσει τις μεταγραφικές μας κινήσεις οι οποίες και θα ενισχύσουν σημαντικά την προσπάθεια της Ανδρικής μας ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.

Πιο συγκεκριμένα o Σύλλογός μας απέκτησε κατά σειρά τους :
ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΣ


Ο Γιώργος έχει γεννηθεί το 1988, έχει ύψος 1,99 και αγωνίζεται στη θέση small forward.

Ξεκίνησε την μπασκετική του πορεία από το Κιλκίς και συνέχισε επαγγελματικά από την Ολύμπια Λάρισας (Α1), ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Ολυμπιάδα Πατρών (Α1 και Α2), ΑΓΟ Ρεθύμνου (Α2- άνοδος στην Α1), Ικάρους Σερρών (Α2), ΠΑΟΚ (Α1- με 10 συμμετοχές στην Basket League), Ηρακλή (Α2), Ερμή Λαγκαδά (Α2), Ευρώπη Πευκοχωρίου (Α2), Αίολο Αστακού (Α2), Ελευθερούπολη (Γ’ Εθνική- άνοδος στη Β’), Κόροιβος Αμαλιάδας (Α2) Ληξούρι (Β΄Εθνικη) και Ικαροι Σερρών (Β΄Εθνικη).


ΣΥΜΕΩΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ


Ο Συμεών έχει γεννηθεί το 1993, έχει ύψος 1,73 και αγωνίζεται στην θέση play maker.


Ξεκίνησε από το Κιλκίς και συνέχισε στην ομάδα της Γέφυρας (Γ΄Εθνικη), Εύαθλο Πολυκάστρου (Γ΄Εθνική) και ΦΟ Αριδαίας (Γ΄Εθνική).


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ


Ο Παναγιώτης έχει γεννηθεί το 1983, έχει ύψος 1,98 και αγωνίζεται στην θέση power forward.

Ξεκίνησε από το Κιλκίς και έχει αγωνιστεί στον Αετό Κιλκίς, Αγ. Βαρβάρα Καβάλας, ΑΣ Αξιούπολης και Εύαθλο Πολυκάστρου (Γ΄ Εθνική) και πέρυσι αγωνίστηκε στον Αετό Κιλκίς.


ΜΠΑΜΠΗΣ ΗΜΕΡΙΔΗΣ


Ο Μπάμπης γεννήθηκε το 1978, έχει ύψος 1,95 και αγωνίζεται… παντού..!!

Ξεκίνησε το μπάσκετ από το Πολύκαστρο Κιλκίς και συνέχισε στον ΑΟΚ Γουμένισσας (Γ και Β΄Εθνική), στον Αετό Κιλκίς (Α΄ΕΚΑΣΚΕΜ και Γ΄ Εθνική), Εύαθλο Πολυκάστρου (Α΄ΕΚΑΣΚΕΜ και Γ΄ Εθνική) και ΓΑΣ Μελίκης (Γ και Β΄Εθνική).


ΤΣΙΛΙΓΚΑΡΙΔΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ - ΤΣΙΛΙΓΚΑΡΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ


Ο Σύλλογός μας επίσης απέκτησε τους αδελφούς Τσιλιγκαρίδη (γεν. 2005) οι οποίοι θα ενισχύσουν τόσο την προσπάθεια του ανδρικού όσο και του εφηβικού μας τμήματος.

Ξεκίνησαν το μπάσκετ από την ΚΟΥΠΑ ΚΙΛΚΙΣ και πήραν μεταγραφή στον ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ όπου και αγωνίστηκαν για 3 χρόνια στα παιδικά και εφηβικά τμήματα του Συλλόγου.


Καλωσορίζουμε όλους τους αθλητές στην οικογένεια της ΚΟΥΠΑ ΚΙΛΚΙΣ, γνωρίζοντας ότι προσθέτουμε στην ομάδα μας πέρα από τις τεράστιες εμπειρίες που κουβαλάει ο καθένας ξεχωριστά από τα πρωταθλήματα των Εθνικών κατηγοριών όπου και συμμετείχαν για πολλά χρόνια ΚΑΙ τους χαρακτήρες τους, που θα συμβάλλουν στην δημιουργία του ιδανικότερου κλίματος στην οικογένεια μας.

ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ…!!!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *