Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Αλμωπός Αριδαίας: Από 10€ τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Πιερικό την Τετάρτη (24/11)


Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Πιερικό την Τετάρτη (24/11 15:00) στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαιας, για την 4η αγωνιστική της SuperLeague 2 Betsson και για το πρωτόκολλο διεξαγωγής του αγώνα, ενημέρωσε ο Αλμωπός το φίλαθλο κόσμο που επιθυμεί να παρευρεθεί στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση.


Διαβάστε παρακάτω:

Εισιτήρια:

15 ευρώ (Σκεπαστή θύρα)

10 ευρώ (Ανοιχτή θύρα)

Τα εκδοτήρια του Σταδίου και οι Θύρα θα ανοίξουν μία (1) ώρα πριν τον αγώνα. Στα εκδοτήρια θα πωλούνται εισιτήρια διαρκείας της ομάδας για ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ημέρα με κόστος: 120 ευρώ για την ανοιχτή θύρα και 200 για την κλειστή θύρα.

Τονίζεται ότι σύμφωνα με το ισχύον πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. Για την είσοδο θα είναι απαραίτητη η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης το τελευταίο εξάμηνο ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑΣ (ταυτότητα ή δίπλωμα).

Για την είσοδο ανηλίκων 13-17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται με τη βεβαίωση αρνητικού PCR (72 ωρών) ή Rapid Test (48 ωρών).

Ενώ για τους κάτω των 12 ετών, αρνητικό self-test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *