Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον συντοπίτη μας Χριστόφορο Μποζίνη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAE KWON DO


Θέλω να συγχαρώ από καρδιάς τον συντοπίτη μας από την Ίδα Αλμωπίας, Χριστόφορο Μποζίνη,που αγωνίζεται για το σωματείο Μακεδονική Φάλαγγα Νέων Μουδανιών, ο οποίος στέφθηκε χρυσός κατακτώντας την κατηγορία συν90 βαρέα βάρη καθώς και ακόμη 3 Χάλκινα σε άλλες κατηγορίες (ομαδικές μάχες,τουλ-τεχνικό άθλημα) και ομαδικό τουλ .

Ακόμη θέλω να συγχαρώ και τον συμπατριώτη μας Τοκμακίδη Σταύρο, αθλητή του συλλόγου ΑΡΜΑ Σημάντρων ο οποίος κατέκτησε 3 Χάλκινα σε άλλες κατηγορίες (ομαδικές μάχες, τουλ-τεχνικό άθλημα) και ομαδικό τουλ . Τέτοιες επιτυχίες αναδεικνύουν την σπουδαιότητα των αθλητών που βγάζει η χώρα μας και την εξαιρετική δουλειά όλων των αθλητικών σωματείων. Συγχαρητήρια, μας κάνατε υπερήφανους!


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΤΣΗΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *