Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Γιάννης Σηφάκης: «Επιτελικό ρεζίλεμα» βουλευτών ΝΔ Πέλλας – Περιφερειάρχη- Αντιπεριφερειάρχη και αδιανόητος εμπαιγμός στους πολίτες της Πέλλας με τους οδικούς άξονες Θεσσαλονίκη – Έδεσσα και Σκύδρα - Βέροια


Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρίς οι πολύ πρόσφατοι πανηγυρισμοί των βουλευτών ΝΔ στην Πέλλα, του Περιφερειάρχη Απ. Τζιτζικώστα και του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας για την δήθεν εξασφαλισμένη ένταξη του οδικού άξονα Θεσσαλονίκη – Έδεσσα – όρια Π.Ε. Φλώρινας με 300 εκατ. ευρώ στο Ταμείο Ανάκαμψης αποδείχθηκαν φούμαρα και εμπαιγμός των πολιτών της Πέλλας.

Το ίδιο και για την κάθετη στην Εγνατία (Σκύδρα- Βέροια).

Έπρεπε να το περιμένουμε.., αρκετοί από μας δεν είχαμε την παραμικρή αμφιβολία για το τι θα γίνει και την είχαμε εκφράσει και δημόσια με αναρτήσεις στα social media και σε συνεντεύξεις σε τοπικά ΜΜΕ.

Εδω το επιτελικό «μπάχαλο» του 42% στις βουλευτικές εκλογές και του πάνω απο 70% στις Περιφερειακές δεν είναι ικανό να εκτελέσει ούτε τις απαλλοτριώσεις των οδικών παρακάμψεων Χαλκηδώνας και Γιαννιτσών που έχουν χρηματοδοτηθεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ από το 2017 (καθόσον είναι αποκλειστική αρμοδιότητα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας)..

Η μόνη αποδειγμένη ικανότητα του είναι η κοροϊδία των πολιτών της Πέλλας και η ανεμελιά του να αγνοεί προκλητικά , χωρίς ντροπή, τις ανάγκες τους.

Η ολοκλήρωση των απολύτως αναγκαίων αυτών οδικών αξόνων, που καθυστερούν την ανάπτυξη της περιοχής και υπονομεύουν το μέλλον της, θα είναι το πρώτο μέλημα μας στην νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που έρχεται μετά την πλήρη αποτυχία της ΝΔ σε όλα ( πανδημία, οικονομία, Ελληνοτουρκικά, αξιοποίηση Ευρωπαϊκών προγραμμάτων για τις ανάγκες των πολιτών, περιφερειακή ανάπτυξη).


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *