Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Επίσκεψη Γιάννη Τσεπκεντζη στην Κτηματική Υπηρεσία Πέλλας


Καραμάν, Ντερέ ,Αγ μάρκος, Νησί, Γραμματικό, Κεδρώνα!

Αυτές είναι κάποιες από τις περιοχές του δήμου μας όπου το ιδιοκτησιακό καθεστώς τελεί υπό αμφισβήτηση, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία εκατοντάδων συμπολιτών μας, οι οποίοι εδώ και δεκαετίες έχουν καταστεί όμηροι της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί.

Το μεγάλο αυτό πρόβλημα της περιοχής(με τις κατά τόπους ιδιαιτερότητες), το οποίο λιμνάζει, καθώς και το γεγονός ότι επίκειται νομοθετική ρύθμιση για την επίλυση του θέματος των καταπατημένων εκτάσεων του Δημοσίου, ήταν ο λόγος που ο επικεφαλής της «Κοινωνία σε Κίνηση» Γιάννης Τσεπκεντζής συνοδευόμενος από μέλη της παράταξης, επισκέφτηκε την Κτηματική Υπηρεσία Πέλλας.

Κατά τη συνάντηση με τον προϊστάμενο της υπηρεσίας κ. Μάκη Γεροντίδη δόθηκε η ευκαιρία να τεθούν ερωτήματα και προβληματισμοί. Υπήρξε ανταλλαγή απόψεων και εκτεταμένη ενημέρωση, καθώς το ζήτημα έχει τεράστιες κοινωνικές και οικονομικές προεκτάσεις.

Για άλλη μία φορά επιβεβαιώνεται η πεποίθησή μας ότι δημόσιοι λειτουργοί του τόπου μας, επιδεικνύουν ιδιαίτερο και ειλικρινές ενδιαφέρον για την επίλυση χρόνιων και μεγάλων ζητημάτων και μπορούν να αποτελέσουν αξιόπιστους και καθοριστικούς συνεργάτες μίας δημοτικής αρχής, εφόσον και η ίδια βεβαίως το επιθυμεί!

Η Κοινωνία σε Κίνηση πιστεύει και θα πιστεύει ότι ο θεσμός του Δήμου δεν μπορεί και δεν πρέπει να περιορίζεται σε διαχειριστικές λογικές, αντίθετα δύναται και οφείλει να ασκεί θεσμικές πιέσεις για ό,τι μεγάλο και σοβαρό καθορίζει τη ζωή των συνδημοτών μας!



ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *