Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

Δήμος Αλμωπίας: Ενημέρωση Προέδρων Σχολικών Επιτροπών σχετικά με την προμήθεια των self test


Πριν την επαναλειτουργία των σχολείων, έπειτα από τις διακοπές των Χριστουγέννων, η ΚΕΔΕ ενημέρωσε τους Δήμους, ότι θα πρέπει να συνδράμουν μέσω των Σχολικών Επιτροπών τους με την προμήθεια self tests, στις Σχολικές Μονάδες για την κάλυψη των κενών που δημιουργήθηκαν, καθώς πολλοί γονείς και εκπαιδευτικοί δεν κατάφεραν να προμηθευτούν την ποσότητα που απαιτούνταν από τα φαρμακεία.

Έτσι, δόθηκε από την ΚΕΔΕ μία λίστα με τις φαρμακαποθήκες, οι οποίες θα ήταν ανοιχτές την Κυριακή 9/1/2022 και θα εξυπηρετούσαν τους Δήμους για την προμήθεια των self tests. Κατόπιν επικοινωνίας από την Κυριακή το πρωί έως και το μεσημέρι με τις συγκεκριμένες φαρμακαποθήκες μας ενημέρωσαν ότι τα διαθέσιμα αποθέματα είχαν εξαντληθεί.

Εξαιτίας του κατεπείγοντος και επειδή δεν υπήρχε ο απαιτούμενος αριθμός self tests, επικοινωνήσαμε στα πλαίσια της καλής συνεργασίας, με τον Δήμαρχο της Έδεσσας κ. Γιάννου, ο οποίος προθυμοποιήθηκε να παραχωρήσει μέρος της ποσότητας που είχε εξασφαλίσει για την κάλυψη των αναγκών των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Έδεσσας και έτσι έγινε η προμήθεια από φαρμακείο της Έδεσσας.

Δίχως να θέλουμε να δικαιολογήσουμε ή και να απολογηθούμε για αυτή την ενέργεια, επισημαίνουμε ότι ουδέποτε έχουμε υπάρξει μεροληπτικοί με τους επαγγελματίες όλων των κλάδων του Δήμου Αλμωπίας, αντιθέτως τους στηρίζουμε έμπρακτα και αυτό μπορεί εύκολα να διαπιστωθεί από όλες τις αναθέσεις και συμβάσεις, τις οποίες έχουμε συνάψει καθ'όλη την διάρκεια της θητείας μας.


Το συγκεκριμένο ζήτημα προέκυψε πραγματικά την τελευταία στιγμή πριν χτυπήσει το κουδούνι, για τους μαθητές μας και τους εκπαιδευτικούς τους και το μόνο μέλημά μας εκείνη την ώρα ήταν να επιστρέψουν όλοι στις σχολικές μονάδες με ασφάλεια και να μην διαταραχθεί η εύρυθμη και σωστή λειτουργία των σχολικών μονάδων.

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ

ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣΠΟΛΥΞΕΝΗ ΝΑΝΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΕΣΚΟΣ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *