Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

Σύλλογος Καράτε "Η Αλμωπία": Επιτυχίες για τον αθλητικό μας σύλλογο στο Κύπελλο Καράτε


Το Σαββατοκύριακο 12-13 Μαρτίου 2022 διεξήχθη το κύπελλο καράτε Open Series στην Βόρεια Ελλάδα στον Κολινδρό νομού Πιερίας. Ένα κύπελλο που στέφτηκε με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία και με πρωτόγνωρη συμμετοχή 701 αθλητών για τα δεδομένα της Βόρειας Ελλάδας καθώς συμμετείχαν αθλητές από όλα τα μέρη της Ελλάδας και από νησιά.


Εν μέσω κορωνοϊού το Καράτε φώναξε παρόν και το στάδιο ξεχείλισε νιάτα, μαχητικότητα, πάθος και δίψα για νίκη. Η άψογη διοργάνωση από την προπονήτρια Μαρία Κερασίδου και όσους συνέλαβαν και βοήθησαν έπαιξε τον ρόλο της.


Στο κύπελλο αυτό συμμετείχε και ο αθλητικός σύλλογος Καράτε ‘’Η ΑΛΜΩΠΙΑ’’ με 18 αθλητές στα αγωνίσματα του ΚΑΤΑ και του KUMITE με μεγάλη επιτυχία! Συνολικά κατέκτησε 6 χρυσά, 4 αργυρά και 11 χάλκινα μετάλλια.


Τα μετάλλια κατέκτησαν:


Χρυσά:


ΚΟΥΚΟΥΣΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (2)


ΜΠΕΓΓΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


ΚΕΒΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑ


ΣΙΣΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ


ΖΕΛΤΣΗΣ ΦΩΤΙΟΣ


Αργυρά:


ΝΑΝΟΣ ΠΕΤΡΟΣ


ΚΕΒΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΠΕΤΡΟΥΛΑ


ΣΑΜΣΟΥΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ


ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ


Χάλκινα:


ΙΑΤΡΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (2)


ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ (2)


ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΛΛΗ ΕΜΜΜΑΝΟΥΕΛΑ (2)


ΣΙΝΑΝΑΣ ΣΑΒΒΑΣ


ΟΥΓΚΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ


ΤΑΡΑΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ


ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ


Ο αθλητικός μας σύλλογος συγχαίρει τους αθλητές του για της επιτυχίες τους, τους παλιούς και έμπειρους αλλά και όσους έπαιρναν μέρος για πρώτη φορά! Η προσπάθεια συνεχίζεται. Ευχόμαστε καλή πρόοδο σε όλους. Πάντα υπάρχει χώρος για βελτίωση.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *