Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

Απάντηση Δημάρχου Αλμωπίας στο Δημοτικό Σύμβουλο Δημήτρη Μπίνο


Η υποκρισία έχει και τα όρια της.

Με έκπληξη διαβάσαμε ανακοίνωση του Δημήτρη Μπινου, ο οποίος ζητάει την παραίτηση του προέδρου της ΔΗΚΕΑ για την εθελοντική παρουσία της συζύγου του σε εκδήλωση της Δημοτικής επιχείρησης. Η κα Μαρία Μπαγγέα βοήθησε εθελοντικά για την επιτυχημένη παράσταση του Καραγκιόζη στο Ξενιτιδειο Πνευματικό Κέντρο. Ο εθελοντισμός σύμφωνα με τις απόψεις του κυρίου Μπινου είναι λοιπόν κατακριτέος και λόγος παραίτησης.

Κύριε Μπίνο η υποκρισία έχει και τα όρια της.

Να σας θυμίσουμε πως εσείς ο ίδιος ως Δήμαρχος είχατε δώσει τα κλειδιά του δημαρχείου σε άτομο που δεν ήταν αιρετός και δεν είχε θεσμικό ρόλο.

Είχατε δώσει τους κωδικούς από τις σελίδες του Δήμου σε άτομο που δεν ήταν αιρετός και δεν είχε θεσμικό ρόλο.

Επί ημερών σας οδηγούσε το αυτοκίνητο του Δήμου άτομο που δεν ήταν αιρετός και δεν είχε κανέναν θεσμικό ρόλο.

Κύριε Μπινο, η υποκρισία έχει και τα όρια της, μην κάνετε αντιπολίτευση για τον Καραγκιόζη.

Και μια τελευταία ερώτηση εσείς γιατί δεν είχατε παραιτηθεί όταν προσωπικοί σας φίλοι ασκούσαν διοίκηση στον Δήμο Αλμωπίας;


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *