Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Δήμος Αλμωπίας: Πρόσκληση στην ημερίδα με θέμα: «Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά & τα εμβόλια»


Το τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Αλμωπίας, σας προσκαλεί στην ημερίδα «Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά & τα εμβόλια», η οποία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 18:00μ.μ - 19:30μ.μ, για την ευαισθητοποίηση των πολιτών αλλά και των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Αλμωπίας.

Η Εκστρατεία «Mύθοι και Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια» πραγματοποιείται για 9η συνεχή χρονιά, από το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ., με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας, και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Στην Ημερίδα, θα συμμετέχουν:

η καθηγήτρια κα Ε. Γιαμαρέλλου, λοιμωξιολόγος και η καθηγήτρια κα Κ. Κανελλακοπούλου, λοιμωξιολόγος καθώς και η συντονίστρια του Προγράμματος Υγιείς Πόλεις στο Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ., Πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής του Π.Ο.Υ. Ευρώπης για τα Εθνικά, κα Νταίζη Παπαθανασοπούλου.

Θα σας παρακαλούσαμε να μας τιμήσετε με την συμμετοχή σας.

Ο σύνδεσμος zoom για την εκδήλωση είναι ο εξής: https://us06web.zoom.us/j/88215632303

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *