Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Γιάννης Σηφάκης: H εντυπωσιακή αύξηση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και στην Πέλλα ( 60% την χθεσινή μέρα και 5πλασιασμός από το 2019) προπομπός της επερχόμενης πολιτικής αλλαγής


Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που πανελλαδικά προχθές είχε 61.000 μέλη από χθες έχει 172000 μέλη. Επενεξέλεξε τον Αλέξη Τσίπρα πρόεδρο του με εντυπωσιακό αριθμό ψήφων και την Κεντρική Επιτροπή για πρώτη φορά με άμεση ψηφοφορία από όλα τα μέλη. Έγινε ένα μεγάλο, μαζικό, νεανικό, ριζοσπαστικό Κόμμα που πλέον ρίζωσε για τα καλά μέσα στην κοινωνία. Ένα άλλο Κόμμα από αυτό που ξέραμε ως τα χθες.

Στην Πέλλα ο ΣΥΡΙΖΑ αύξησε χθές τα μέλη του κατά 60% και τα πενταπλασίασε συνολικά από τις εκλογές του 2019 και μετά. Στην χθεσινή ψηφοφορία έγιναν μέλη και ψήφισαν 765 επιπλέον συμπολίτες μας μαχητικά, ώριμα, αποφασιστικά.

Για την πτώση της αντιλαϊκής και επικίνδυνης κυβέρνησης Μητσοτάκη, την κυβέρνηση της ακρίβειας, της αναλγησίας, των δισεκατομμυρίων αναθέσεων σε κολλητούς, των golden boys, της εγκατάλειψης του δημόσιου συστήματος υγείας ακόμη και σε πανδημία, της οικογενειοκρατίας, της διάλυσης της εργασίας, της περαιτέρω φτωχοποίησης των μικρομεσαίων και των αγροτών.

Για την ελπίδα στον τόπο που είναι ζωντανή και έρχεται. Πιό ώριμη, πιο σίγουρη, πιο αποφασιστική.

Η Νομαρχιακή Οργάνωση μας στην Πέλλα ενωμένη ακόμη πιο δυνατή από χθες και πιο αποφασιστική θα συνεχίσει τον αγώνα για την πολιτική αλλαγή που οι πολίτες και της Πέλλας έχουν ήδη αποφασίσει και θα την κάνουν πράξη όποτε και αν κληθούν να το κάνουν.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *