Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Δείτε το πρόγραμμα του 7ου Εδεσσαϊκού φεστιβάλ ψηφιακών ταινιών μικρού μήκους


Δύο βραδιές για όλους τους σινεφίλ στον πιο όμορφο, θερινό κινηματογράφο της Ελλάδας, έρχονται να μας μαγέψουν. Υποδεχόμαστε το 7ο Εδεσσαϊκό φεστιβάλ ψηφιακών ταινιών μικρού μήκους το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Ιουλίου με ένα πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει 33 ταινίες μικρού μήκους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μέσα από ένα κινηματογραφικό ταξιδι σε ταινίες fantasy, animation, ντοκιμαντέρ, κοινωνικές και τρόμου έρχεται το αφιέρωμα στις ταινίες μικρού μήκους του Steven Spielberg να συμπληρώσει το διήμερο πρόγραμμα του φεστιβάλ. Ο θερινός κινηματογράφος της Έδεσσας μεταμορφώνεται σε spot κινηματογραφόφιλων και φιλοξενεί τον κόσμο που αγάπησε και στήριξε το θεσμό από την πρώτη του χρονιά, αλλά και όλους τους αγαπητούς δημιουργούς των ταινιών.

Το φεστιβάλ ξεκίνησε σαν ένα φως στην πολιτιστική ζωή της Έδεσσας και φάνταζε ουτοπία, μέχρι το όνειρο της διοργανωτικής ομάδας του φεστιβάλ, μετά από 6 επιτυχημένες χρονιές, να καταφέρνει να μετρά 7 διοργανώσεις και ένα καλοκαίρι γεμάτο κινηματογραφικές υποσχέσεις. Το όνειρο μεγάλωσε, ενισχύθηκε και αγαπήθηκε από όλο τον κόσμο που στάθηκε δίπλα του και από όλους τους δημιουργούς που εμπιστεύτηκαν τις ταινίες τους σε αυτό.

Εν αναμονή λοιπόν του καλύτερου, μέχρι το επόμενο, φεστιβάλ ψηφιακών ταινιών μικρού μήκους της Έδεσσας, με έντονο τον ενθουσιασμό, τη συγκίνηση, το μεράκι και τη δουλειά, είμαστε εδώ, σε μια μετά-covid εποχή, να αναμένουμε τη συντροφιά σας και με χαρά να απολαύσουμε μαζί τη μαγεία του θερινού κινηματογράφου!

Η ομάδα του Εδεσσαϊκού φεστιβάλ,

Αλέξανδρος Στουγιαννιδης - καλλιτεχνικός διευθυντής

Σαμσακη Μαρία - υπεύθυνη επικοινωνίας & δημοσίων σχέσεων 

 

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ το ialmopia.gr 


 

 Δείτε το πρόγραμμα του 2ημέρου:






0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *