Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Δήμος Αλμωπίας: Εργασίες καθαρισμού και συντήρησης πρασίνου κοινοχρήστων χώρων


Εργασίες καθαρισμού και καλλωπισμού σε κοινόχρηστους χώρους, πάρκα, κεντρικές οδούς, και χώρους πρασίνου πραγματοποιούνται καθημερινά σε Κοινότητες του Δήμου.

Συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού, στο Δασάκι, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής και σε διάφορα σημεία της Αριδαίας.

Παράλληλα, εκτελέστηκαν εργασίες καθαρισμού και αποκατάστασης σε διάφορες κοινότητες του Δήμου.

Σε αρκετές περιπτώσεις, παρατηρήθηκε για άλλη μια φορά το φαινόμενο της ρίψης μπάζων και σκουπιδιών, κάτι το οποίο απαγορεύεται και δημιουργεί αντιαισθητική εικόνα. Ειδικότερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, η καθαριότητα και καλή εικόνα των χώρων, οι οποίοι χρησιμοποιούνται καθημερινά από όλους μας, είναι δυνατόν να επιτευχθεί μόνο με τη συμβολή τους καθενός μας ξεχωριστά. Για αυτό το λόγο, παρακαλούμε τους δημότες, να μην πετάνε σκουπίδια και ειδικότερα μπάζα. Σε συνεννόηση με το Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Αλμωπίας (τηλ. 2384023215), τα μπάζα συλλέγονται και δεν γίνονται μέρος της καθημερινότητας μας.

Συμβάλλουμε όλοι μαζί σε ένα καθαρότερο περιβάλλον! Φροντίζουμε και προστατεύουμε τους κοινόχρηστους χώρους, γιατί ανήκουν σε εμάς!



Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ
ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΝΑΝΟΥ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *