Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Το εκπληκτικό μήνυμα του Σ. Κάρπα των Unboxholics για τους σερβιτόρους: «Σεβαστείτε τους, δεν είναι δούλοι»


Ακόμα μία ανάρτηση του Σάκη Κάρπα που βοηθάει ο κόσμος μας να γίνει λίγο καλύτερος.

Συμβουλές για καλύτερες διακοπές, έδωσε με ανάρτηση του στο Instagram, ο Σάκης Κάρπας. Μόνο που αυτές δεν αφορούσαν μέρη στα οποία θα έπρεπε να επισκεφτούμε για βόλτα, για φαγητό ή για αξιοθέατα, αλλά κανόνες συμπεριφοράς.

Κανόνες που θα μας βοηθήσουν να περάσουμε καλύτερα τις μέρες ξεκούρασης, αλλά και να δείξουμε ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο, ειδικά προς τα άτομα που δουλεύουν στον τουρισμό και αυτή την περίοδο τους βγαίνει το λάδι.

Το μέλος των Unboxholics λοιπόν ζήτησε αφού ζήτησε από όσους τον ακολουθούν να στηρίξει τις μικρές επιχειρήσεις, στη συνέχεια προέτρεψε τον κόσμο να δείχνει σεβασμό και κατανόηση σε όσους δουλεύουν στο service των μαγαζιών εστίασης.

Βλέπετε παρατηρείται πολύ συχνά το φαινόμενο, την συγκεκριμένη κατηγορία εργαζόμενων, να την αντιμετωπίζουμε πολύ συχνά ως δούλους, επειδή είμαστε πελάτες και πληρώνουμε.


Αναλυτικά η ανάρτησή του...

Μερικά tips διακοπών:Στηρίξτε μικρές επιχειρήσεις, σουβενίρ μαγαζιά, μικροπωλητές, καλαμποκάδες κτλ
Να σέβεστε και να κατανοείτε τα άτομα που δουλεύουν service στους 35+ βαθμούς. Δεν είναι δούλοι και δεν υποχρεωμένοι να είναι πάντα σε καλή διάθεση. Και μια κουβέντα απότομη να σας πουν, αφήστε την πέσει κάτω. Προφανώς έχουν φάει αρκετό στη μέρα τους, μην τους την κάνουμε χειρότερη.
Σκάστε σε αυτό τον κόσμο, ένα απλό χαμόγελο, ένα ευχαριστώ, ζητήστε κάτι ευγενικά και να δίνετε φιλοδωρήματα.
Καλές διακοπές σε όσους πάνε, καλή συνέχεια και ομαλό μήνα σε όσους εργάζονται.







0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *