Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

Μήνυμα προέδρων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Σχολικής εκπαίδευσης Δήμου Αλμωπίας


Με τον Αγιασμό στα Σχολεία μας, σήμερα, Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022, ξεκινά μια νέα σχολική χρονιά και όπως κάθε νέο ξεκίνημα φέρνει δύναμη, αισιοδοξία, χαμόγελα, ελπίδα και προσδοκίες.

Ως δημοτική αρχή μεριμνούμε, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, όχι μόνο για τα προβλεπόμενα από το νόμο, αλλά και για όλα όσα κρίνουμε απαραίτητα, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή και εύρυθμη λειτουργία των Σχολικών Μονάδων.

Με την άριστη συνεργασία με τους Διευθυντές/ντριες - Προϊσταμένους/νες τόσο των Δημοτικών Σχολείων όσο και των Νηπιαγωγείων του Δήμου μας, προσπαθούμε κάθε φορά να ξεπεράσουμε τα ζητήματα που προκύπτουν, με κοινό γνώμονα πάντα το καλό των παιδιών μας, που αποτελούν την μεγαλύτερη ελπίδα για το μέλλον μας.

Ευχή όλων μας, λοιπόν, να έχουμε όλοι, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί μια καλή σχολική χρονιά, γεμάτη υγεία, δύναμη, επιμονή και υπομονή!!!


Με τιμή

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΝΑΝΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ


Μήνυμα προέδρου Β/ θμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας


Ξεκινάει σήμερα μια νέα σχολική χρονιά. Οι ευχές όλων συνοδεύουν τους μαθητές αλλά και τους εκπαιδευτικούς.


Εύχομαι ολόψυχα στα παιδιά να έχουν υγεία, φώτιση ώστε να εκπληρώσουν τους στόχους και τις προσδοκίες τους.


Εμείς ως δημοτική αρχή θα σταθούμε αρωγός στην προσπάθεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών, με στόχο την απρόσκοπτη λειτουργία των σχολικών μονάδων του Δήμου.


Με τιμή

Δημήτρης Βέσκος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *