Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Δήμου Αλμωπίας με την Axion Hellas


O Δήμος Αλμωπίας σε συνεργασία με την Axion Hellas συνεχίζουν τις πολιτιστικές και κοινωνικές δράσεις τους.

Μετά την επιτυχημένη ομιλία της Δρ. Ιστορίας Μαρίας Ευθυμίου που διεξήχθη στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο της Αριδαίας το απόγευμα της Τετάρτης, οι δράσεις συνεχίζονται σήμερα Πέμπτη με ομιλίες που αφορούν ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο και την ψυχολογία των εφήβων.
Συγκεκριμένα στις 17:00 θα διεξαχθεί ομιλία με θέμα: "Ασφαλής Πλοήγηση στο διαδίκτυο" ενώ στις 18:00 θα ακολουθήσει ομιλία με θέμα: "Μέσα από τα μάτια των εφήβων" από ειδικευμένη ψυχολόγο.

Παράλληλα από τον Δήμο Αλμωπίας ανακοινώνεται πως οι πολίτες 18 και άνω, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Σεμινάριο Α' Βοηθειών που θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 12:30 και το οποίο χορηγεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στα τηλέφωνα μέχρι την Παρασκευή στις 12:00

2384350209
2384350210

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *