Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Τα Λουτρά Πόζαρ στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού World Travel Market 2022 στο Λονδίνο


Τα Λουτρά Πόζαρ ενισχύοντας την εξωστρέφεια τους και την προβολή τους στο εξωτερικό για την προσέλκυση νέων αγορών στόχων, έδωσαν το παρόν στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού – World Travel Market, η οποία διεξήχθη στο Λονδίνο στις 07-09 Νοεμβρίου 2022, 

 

ως συνεκθέτες στο περίπτερο του ΕΟΤ μαζί με άλλες 70 ελληνικές επιχειρήσεις, Περιφέρειες/Δήμους και Οργανισμούς. H World Travel Market αποτελεί την μεγαλύτερη παγκόσμια τουριστική έκθεση της Ευρώπης, στην οποία λαμβάνουν μέρος τα μεγαλύτερα ονόματα του τουριστικού κλάδου με σκοπό την δικτύωση και ανάπτυξη των τουριστικών επιχειρήσεων. Στόχος της φετινής διοργάνωσης ήταν η παρουσίαση καινοτόμων τεχνολογιών και βιώσιμων λύσεων που θα φέρουν επανάσταση στο μέλλον των ταξιδιών, καθώς οι απαιτήσεις της καταναλωτικής αγοράς αλλάζουν.

Η επισκεψιμότητα στο stand της επιχείρησης ήταν πολύ μεγάλη, καθώς και το ενδιαφέρον του κόσμου για τις δραστηριότητες ευεξίας που παρέχει η επιχείρηση. Οι εκπρόσωποι της επιχείρησης παρακολούθησαν σεμινάρια και συνεδριάσεις σχετικά με τις προκλήσεις της ταξιδιωτικής βιομηχανίας από ειδικούς του χώρου, οι οποίοι παρείχαν συμβουλές βελτίωσης για τις επιχειρήσεις και πραγματοποιήθηκαν σημαντικές επαφές με έλληνες εκπροσώπους όπως: ο υπουργός τουρισμού κ. Κικίλιας, κ. Θάνος Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η κ. Πατουλίδου Αντιπεριφερειάρχης Μ.Ε Θεσσαλονίκης, η κ. Μαντά επ. πρόξενος της Ιορδανίας, ο κ. Πατούλης Περιφερειάρχης Αττικής, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Τάσιος, η κ. Lloyd, εκπρόσωπος του Συνδέσμου Ευρωπαϊκών Ιστορικών Λουτροπόλεων (EHTTA)

Παράλληλα, ο Πρόεδρος κ. Μπάτσης παραχώρησε συνέντευξη στον κ. Δημήτρη Αχιλαδέλη εκπρόσωπο του μοναδικού ελληνικού ραδιοφωνικού σταθμού Greek radio του Λονδίνου.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *