Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Χορευτικές εκδηλώσεις στην Κεντρική πλατεία της Αριδαίας


Μια ακόμη δράση με αφορμή τις ημέρες των Χριστουγέννων διοργάνωσε ο Δήμος Αλμωπίας, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και η ΔΗΚΕΑ.

Οι Σύλλογοι: Π. Λ. Ο Ακρίτες Αλμωπίας, Λ. Ο Αριδαίας "Οι Αλμωπες" , Ιστορική και Λαογραφική Εστία Αλμωπίας "Αλησμόνητες Πατρίδες" και Εύξεινος Λέσχη Αλμωπίας παρουσίασαν στον κόσμο και στους επισκέπτες της Αλμωπίας παραδοσιακούς χορούς.

Ο Αντιδήμαρχος Αλμωπίας Σταύρος Αναστασιάδης με δήλωση του αναφέρει: "Ως Δήμος Αλμωπίας συνεχίζουμε τις δράσεις μας με αφορμή τις ημέρες των Χριστουγέννων. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους δημότες και τους επισκέπτες της Αλμωπίας εκδηλώσεις που παρέχουν ποιοτική ψυχαγωγία και αναδεικνύουν την πλούσια πολιτιστική παράδοση της περιοχής μας. Ευχαριστώ τους Συλλόγους και τους χορευτές για την συμμετοχή τους, τους εθελοντές, τις κυρίες του ΚΑΠΗ Αριδαίας για την προσφορά τους στα γλυκίσματα όπως και τον κόσμο που στηρίζει τις εκδηλώσεις μας. "

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *