Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Στην άμεση καταγραφή των ζημιών λόγω της νεροποντής προχωρά ο Δήμος Αλμωπίας


Στην άμεση καταγραφή των ζημιών που προκλήθηκαν από τη νεροποντή της 23ης Ιανουαρίου 2023, θα προχωρήσει ο Δήμος Αλμωπίας.


Για τον σκοπό αυτό, συγκροτήθηκαν κλιμάκια υπαλλήλων τα οποία είναι επιφορτισμένα με το έργο αυτό.
Στα πλαίσια εφαρμογής του ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ "ΔΑΡΔΑΝΟΣ", ανακοινώνονται τηλέφωνα επικοινωνίας στα οποία μπορούν να απευθύνονται οι πολίτες που οι ιδιοκτησίες έχουν πληγεί και χρειάζονται άμεση προσωρινή διαμονή ή για άμεση συνδρομή συνεργείων του Δήμου για την άρση εμποδίων πρόσβασης στις ιδιοκτησίες τους.


Σχετικά με αιτήματα οικονομικών αποζημιώσεων που αφορούν οικοσκευές θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες εντός της ημέρας.

Για τις επιχειρήσεις που υπέστησαν ζημίες, αρμόδιο όργανο αρωγής είναι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία θα ανακοινώσει άμεσα τις διαδικασίες αποζημιώσεων.


Τα τηλέφωνα επικοινωνίας του Δήμου Αλμωπίας είναι: 2384350211 & 2384350212 .

Από το Δήμο Αλμωπίας



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *