Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: Τίμησε τον Παναγιώτη Βάτση ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας


Σε μια κίνηση αναγνώρισης της πολυετούς συνεισφοράς του στον αθλητισμό και το μπάσκετ της περιοχής, ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας τίμησε τον Παναγιώτη Βατση κατά τη διάρκεια της αθλητικής αναμέτρησης μεταξύ της ομάδας της Αριδαίας και του Εδεσσαϊκού.

Όντας προπονητής της Έδεσσας, πλέον, ο Βάτσης έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του στη νεολαία της Αλμωπίας και είναι από τους ανθρώπους που έχουν συνεισφέρει όσο λίγοι με αγάπη και πάθος στην ανάδειξη του αθλήματος. Ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην προσπάθειά του στην πόλη της Έδεσσας και ελπίζουμε να τον ξαναδούμε το συντομότερο στα παρκέ της Αλμωπίας.


Η στιγμή της απονομής είχε έντονη συγκίνηση, με τους παίκτες και τα στελέχη των δύο ομάδων να χειροκροτούν και να αποθεώνουν τον προπονητή της Έδεσσας.

 


(απο το aridaia365)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *