Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

Δοκιμαστική ενεργοποίηση των σειρήνων συναγερμού στις 2 Οκτωβρίου


Σας ενημερώνουμε ότι, την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023, θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική ενεργοποίηση των Σειρήνων Συναγερμού Πολιτικής Άμυνας , στο πλαίσιο της Άσκησης ΤΑΜΣ «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ -2023», ως ακολούθως:

α. Τοπική ώρα 11:00π.μ., σήμανση συναγερμού αεροπορικής επίθεσης, για χρονική διάρκεια εξήντα (60) δευτερολέπτων (ήχος διακοπτόμενος διαφορετικής έντασης).

Τοπική ώρα 11:05π.μ., σήμανση λήξης συναγερμού, για χρονική διάρκεια εξήντα (60) δευτερολέπτων (συνεχής ήχος σταθερής έντασης).

β. Τοπική ώρα 11:30π.μ., σήμανση συναγερμού ΧΒΡΠ, για χρονική διάρκεια εκατόν είκοσι (120) δευτερολέπτων (ήχος διακοπτόμενος διαφορετικής έντασης).

Τοπική ώρα 11:35π.μ., σήμανση λήξης συναγερμού, για χρονική διάρκεια εξήντα (60) δευτερολέπτων (συνεχής ήχος σταθερής έντασης).


Η ενεργοποίηση των Σειρήνων είναι δοκιμαστική και δεν υπάρχει λόγος σύγχυσης ή ανησυχίας.

Ταυτόχρονα με την ήχηση των Σειρήνων Συναγερμού, θα πραγματοποιηθεί ήχηση των καμπανών των Ιερών Ναών της Επικράτειας με σειρά βραχέων κωδωνισμών σε ταχύ ρυθμό διάρκειας (3΄) λεπτών.

Στην Αριδαία θα ηχήσουν οι σειρήνες που βρίσκονται:

Στο κτήριο του Δημαρχείου Αριδαίας


Στο κτήριο του ΟΤΕ Αριδαίας


Κωδωνισμοί από όλους τους Ιερούς Ναούς της επικράτειας του Δήμου Αλμωπίας


Από το Τμήμα Παλλαϊκής Άμυνας (ΠΑΜ-ΠΣΕΑ) του Δήμου Αλμωπίας


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *