Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Super League 2: Αποβολή Αλμωπού Αριδαίας αποφάσισε το ΔΣ!


Εκτός Super League 2 τέθηκε ο Αλμωπός Αριδαίας, με απόφαση των ΠΑΕ της κατηγορίας.

Την απόφαση να αποβληθεί ο Αλμωπός Αριδαίας από το πρωτάθλημα της Super League 2 πήρε το διοικητικό συμβούλιο της κατηγορίας, μετά από ψηφοφορία.

Στις ΠΑΕ τέθηκε το ερώτημα αν ο Αλμωπός, που δικαιώθηκε στην Εφέσεων για την ανατροπή της απόφασης αποβολής του από το Πειθαρχικό της Λίγκας, μπορεί να αγωνιστεί κανονικά φέτος στο πρωτάθλημα.

Με ψήφους 17 κατά, 3 υπέρ, 3 λευκά και μια απουσία αποφασίστηκε η αποβολή της ομάδας της Αριδαίας από τη Super League 2. Η αντίδραση του Αλμωπού θα είναι η προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί, είναι αν η ομάδα της Αριδαίας έχει καταβάλει το απαιτούμενο ποσό για την εγγυητική επιστολή.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *