Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

Ψήφισμα για το Νοσοκομείο της Έδεσσας


Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Έδεσσας και Περιχώρων, τα μέλη της ομάδας «ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ SOS », καθώς όλοι οι φορείς και οι πολίτες που συγκεντρωθήκαμε σήμερα 9/10/2023 αποφασίσαμε ότι πρέπει να γίνουν τουλάχιστον τα παρακάτω για να μπορέσει να επιβιώσει το Νοσοκομείο μας:

- Άμεση λειτουργία της ΜΕΘ.

- Άμεση επαναλειτουργία των χειρουργείων.

- Στελέχωση της παθολογικής κλινικής και όλων των άλλων κλινικών για την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου της πόλης μας.

- Στελέχωση ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού ώστε να λειτουργούν όλα τα σύγχρονα μηχανήματα που έχει το Νοσοκομείο και σήμερα βρίσκονται στις αποθήκες.

ΔΕΝ θα ανεχθούμε περαιτέρω υποβάθμιση και κατάρρευση του Νοσοκομείου για αυτό και σήμερα ξεκινάμε αγώνα και ελπίζουμε ότι θα μας προλάβετε. Ο αγώνας όλων των Φορέων, των Σωματείων, των Συλλόγων, των Ομάδων, των Οργανώσεων και κάθε ατόμου που νοιάζεται για την δημόσια υγεία έχει την σημερινή μέρα ως αφετηρία και θα συνεχιστεί μέχρι την λύση των προβλημάτων.

Το παρών ψήφισμα να επιδοθεί στο Διοικητή του Νοσοκομείου καθώς και σε κάθε αρμόδιο και να δημοσιευτεί στον τύπο.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *