Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Δήμος Αλμωπίας: Παραλαβή εξοπλισμού για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών από το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας


Ο Δήμος Αλμωπίας παρέλαβε την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023, εξοπλισμό για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών από το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Πέλλας.

Η παράδοση του εξοπλισμού πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Υποέργου 6 με Τίτλο «Προμήθεια Η/Μ Εξοπλισμού για την Αντιμετώπιση Εκτάκτων Αναγκών Πολιτικής Προστασίας» της Πράξης «Αναβάθμιση δομών και εξοπλισμού για την Πολιτική Προστασία της ΠΚΜ».

Συγκεκριμένα, ο κ. Τζαμτζής Ιορδάνης, Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Πέλλας, εκ μέρους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, παρέδωσε στον κ. Ιατρίδη Γεώργιο, στέλεχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλμωπίας, μία (1) βενζινοκίνητη γεννήτρια, μία (1) βενζινοκίνητη αντλία και τα παρελκόμενα αυτών.

Ο εξοπλισμός που παραλείφθηκε βρίσκεται ήδη στη διάθεση των υπηρεσιών του Δήμου σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.


Η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης
και Συντήρησης Πρασίνου
Νάνου Πολυξένη



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *