Σάββατο 6 Απριλίου 2024

Δήμος Αλμωπίας: Δωρεάν διενέργεια τεστ Παπανικολάου στις γυναίκες ηλικίας 18 και άνω


Ο Δήμος Αλμωπίας ενθαρρύνει και υποστηρίζει την υλοποίηση δράσεων και παρεμβάσεων στην κοινότητα που αφορούν την πρόληψη, την αγωγή και προαγωγή υγείας όλων των πολιτών.

Στέκεται αρωγός και συνδράμει στην υλοποίηση της δράσης του Κέντρου Υγείας Αριδαίας σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο της κοινότητας των Προμάχων που αφορά την «Πρόληψη του καρκίνου στο γυναίκειο φύλλο» και σας καλεί να συμμετέχετε σ αυτήν.

Η Δράση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10/04/2024 και την Τετάρτη 24/04/2024 από τις 9:30 π.μ. έως στις 13:00 μ.μ. στο Περιφερειακό Ιατρείο των Προμάχων και θα περιλαμβάνει:

Δωρεάν διενέργεια τεστ Παπανικολάου στις γυναίκες ηλικίας 18 και άνω.

Η διενέργεια του τεστ θα γίνεται στο περιφερειακό ιατρείο των Προμάχων, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο από τις μαίες του Κέντρου Υγείας Αριδαίας κατόπιν ραντεβού στην κα Νέμτση Άννα στο τηλέφωνο 6983634081.


Ενημέρωση για την πρόληψη του καρκίνου στο γυναίκειο φύλλο από την κοινωνική λειτουργό, την επισκέπτρια υγείας, τις μαίες και την αγροτικό ιατρό του Κέντρου Υγείας Αριδαίας.


Ο Αντιδήμαρχος Χατζηδημητριάδης Γεώργιος


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *