Σάββατο 13 Απριλίου 2024

«Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Τεχνολογίας: Προωθώντας την Καινοτομία 2024»


H Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Δ.Ε.) Πέλλας, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Π.Ε.) Πέλλας και ο Δήμος Πέλλας συνδιοργανώνουν το

«Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Τεχνολογίας: Προωθώντας την Καινοτομία 2024»

το οποίο πρόκειται να πραγματοποιηθεί δια ζώσης στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών και εξ αποστάσεως την Τετάρτη 17, την Πέμπτη 18 και την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024.

Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει:

Παρουσιάσεις έργων μαθητικών ομάδων στην κεντρική σκηνή


Έκθεση έργων μαθητικών ομάδων στο φουαγιέ


Παρουσιάσεις εκπαιδευτικών (καλών πρακτικών, καινοτόμων δράσεων, διδακτικών σεναρίων)


Διαδικτυακές παρουσιάσεις μαθητικών ομάδων και εκπαιδευτικών


Εργαστήρια / workshop εκπαιδευτικής ρομποτικής


Μαθητικό διαγωνισμό εκπαιδευτικής ρομποτικής.

Στο φεστιβάλ μπορούν να συμμετάσχουν Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από όλη την χώρα. Σκοπός του είναι η γνωριμία μαθητών και εκπαιδευτικών με την εκπαιδευτική ρομποτική, τη διάδοση της χρήσης της και την αξιοποίηση της ρομποτικής και, γενικότερα της τεχνολογίας, σε διάφορους τομείς της εκπαίδευσης (μαθήματα Θετικών Επιστημών, Ανθρωπιστικών Επιστημών, Τεχνολογικών Επιστημών - μαθήματα τομέων και ειδικοτήτων ΕΠΑΛ), καθώς και στην επίλυση προβλημάτων (περιβαλλοντικών, τεχνολογικών, επιστημονικών, υγείας, κ.ά.).

.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *