Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Ευχαριστήριο 1ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας


Ένας κύκλος έκλεισε "ο κύκλος με την κιμωλία", όμως έδωσε την ώθηση να ανοίξουν και άλλοι κύκλοι που αναδεικνύουν τον πολιτισμό μας.

Αγαπητό μας κοινό, Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη για την παρουσία σας στην θεατρική παράσταση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας .

Η υποστήριξή σας και η θερμή ανταπόκρισή σας μας δίνουν δύναμη και έμπνευση να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας στον χώρο του θεάτρου και όχι μόνο. Ιδιαίτερα θα θέλαμε να συγχαρούμε τα παιδιά που συμμετείχαν στην παράσταση.

Οι ερμηνείες τους ήταν εξαιρετικές και μας γέμισαν περηφάνια. Με το ταλέντο, την αφοσίωση και την σκληρή δουλειά τους, κατάφεραν να ζωντανέψουν τους ρόλους τους και να προσφέρουν ένα αξέχαστο θέαμα. Επίσης τον δάσκαλο Νίκο, τον σκηνοθέτη μας, και εμπνευστή της παράστασης, που με πολύ μεράκι δημιούργησε αυτό το μοναδικό θέαμα, καθώς και όλους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας που συνέβαλαν προς αυτό τον σκοπό.

Η συλλογικότητα είναι δημιουργική δύναμη! Είστε όλοι εξαιρετικοί! Σας ευχαριστούμε και πάλι για την παρουσία σας και την υποστήριξή σας. Ελπίζουμε να σας έχουμε ξανά κοντά μας σε μελλοντικές παραστάσεις.

Με εκτίμηση Ο Διευθυντής του Σχολείου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *