Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

IALMOPIA LIVE: Όλα έτοιμα στην Αριδαία για την σημερινή έκθεση των καλλιτεχνών [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Όλα έτοιμα για την πράξη “Living history, Living nature” του Δήμου Αλμωπίας. Ένα Project αρκετά ενδιαφέρον για την περιοχή μας που αξίζει να στηρίξει και να παρακολουθήσει σήμερα (3/9) και αύριο (4/9) ο κόσμος της Αλμωπίας μας!



Οι δεκαεννέα καλλιτέχνες εργάστηκαν σκληρά και έδωσαν το 100% του εαυτού τους γι' αυτό το project στην Αλμωπία. Σε μια εντατική προσπάθεια απόδοσης των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της μέσω ποικίλων εκφραστικών μέσων δημιούργησαν πρωτότυπα έργα με αφορμή συγκεκριμένους τόπους της περιοχής! 
 
Τα αποτελέσματα του προγράμματος θα εκτίθενται στην Αριδαία, και ειδικότερα στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο και την πρώην Λέσχη αξιωματικών Αριδαίας

Καλούνται όλοι οι δημότες και επισκέπτες του Δήμου Αλμωπίας στην εναρκτήρια εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί παρουσία των καλλιτεχνών. Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.


Δείτε τις φωτογραφίες του ialmopia.gr


















































ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *