Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Έδεσσα: Κυκλοφορία οχημάτων σε πεζοδρόμους

Πρόσφατα τοποθετήθηκαν ειδικά κολωνάκια που δεν επιτρέπουν την κίνηση των οχημάτων στους πεζοδρόμους που έχουν δημιουργηθεί δίπλα στους ποταμοβραχίωνες της πόλης.

Παράλληλα, εκτελούνται εργασίες αποκατάστασης των πλακόστρωτων από τις καταστροφές που έχουν υποστεί λόγω της διέλευσης των οχημάτων. Οι εργασίες αποκατάστασης πραγματοποιούνται με τους πενιχρούς πόρους του Δήμου Έδεσσας, καθώς είναι υποχρέωσή μας να διατηρήσουμε σε άριστη κατάσταση ένα σημαντικό έργο που χρηματοδοτήθηκε με πόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Είναι καιρός να γίνει συνείδηση σε όλους τους οδηγούς ότι τα οχήματά τους δεν έχουν θέση στους πεζοδρόμους της πόλης, διότι η κίνηση ή η στάθμευση στον πεζόδρομο αφενός δημιουργούν προβλήματα ασφάλειας των κατοίκων και φθορών στις υποδομές και αφετέρου αποτελούν σημαντικές παραβάσεις που θα τιμωρούνται από την Ελληνική Αστυνομία.

Με τη συμμόρφωση όλων των οδηγών η Έδεσσα θα αποκτήσει ένα λειτουργικό και ευρύ δίκτυο πεζοδρόμων, που θα διευκολύνουν όλους τους πολίτες στους περιπάτους και στις μετακινήσεις τους με τα πόδια. Μπορούμε όλοι μας να βοηθήσουμε για να αποκτήσει η Έδεσσα τη μορφή μίας σύγχρονης πόλης, με σεβασμό στους πεζούς, ξεκινώντας από το αυτονόητο που είναι η τήρηση των κανόνων για τους πεζοδρόμους.


Γραφείο Τύπου

Δήμου Έδεσσας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *