Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Σήμανση στους δρόμους της Έδεσσας

Μετά από προτροπή τοπικού μέσου ενημέρωσης και στο πλαίσιο της συνολικής προσπάθειας βελτίωσης της σήμανσης στην πόλη της Έδεσσας, τοποθετήθηκαν τα ειδικά απαγορευτικά σήματα στο μονόδρομο της Αρχελάου, προκειμένου να ενημερώνονται οι οδηγοί.

Αφορμή για την επισήμανση που δεχθήκαμε ήταν περιστατικό οδηγού που μπερδεύτηκε και προχώρησε στην αντίθετη κατεύθυνση του μονόδρομου, καθώς η σήμανση ήταν ελλιπής.

Είναι απλώς μία από τις πολλές φορές που η καλόπιστη κριτική και οι επισημάνσεις των τοπικών μέσων ενημέρωσης, συμβάλουν στη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχει ο Δήμος Έδεσσας στους πολίτες.



Γραφείο Τύπου

Δήμου Έδεσσας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *