Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Διονύσης Σταμενίτης: ''Δημιουργία έδρας ΕΚΑΒ στην Αλμωπία''

Τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας κ. Κοντοζαμάνη επισκέφθηκε σήμερα ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης προκειμένου να το εκθέσει το σοβαρότατο ζήτημα της έλλειψης ασθενοφόρων ΕΚΑΒ στην Αλμωπία. 

Όπως είχε σημειώσει και παλαιότερα ο Βουλευτής στην Διοίκηση του ΕΚΑΒ, αυτή τη στιγμή στην Αλμωπία δεν υπάρχει έδρα του ΕΚΑΒ με αποτέλεσμα καθημερινά να πραγματοποιούνται 4-5 διακομιδές επειγόντων περιστατικών προς το Γ.Ν. Έδεσσας. Η διαδικασία αυτή κοστίζει πολύτιμο χρόνο, γεγονός που λειτουργεί εις βάρος του ασθενή. Επισήμανε μάλιστα στον κ. Κοντοζαμάνη ότι η Αλμωπία είναι μια περιοχή 30.000 κατοίκων, οι ανάγκες της οποίας αυξάνονται λόγω και της μεγάλης επισκεψιμότητας που παρουσιάζει, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, η τουριστική περιοχή των Λουτρών Πόζαρ.

Σύμφωνα με τον κ. Σταμενίτη το θέμα χρήζει άμεσης επίλυσης και για αυτό ζήτησε από τον κ. Κοντοζαμάνη να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να μην χαθεί άλλος χρόνος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *