Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου 2014

Νέες ειδικότητες στο ΙΕΚ Έδεσσας

Σας ενημερώνουμε ότι στο ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ θα λειτουργήσουν το Χειμερινό Εξάμηνο 2014Β΄οι παρακάτω ειδικότητες εφόσον συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον τουλάχιστον 15 εγγεγραμμένων σπουδαστών με έναρξη την 1η Οκτωβρίου 2014.


1. Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων

2. Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων

3. Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef)

4. Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής (Πολυμέσα/Web Desιgner/Developer/Video Games)

5. Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας

6. Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης & Μακιγιάζ

7. Βοηθός Ιατρικών Εργαστηρίων

8. Γραμματέας Ανώτερων & Ανώτατων Στελεχών

9. Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον Τομέα του Τουρισμού

10. Βοηθός Νοσηλευτικής Μονάδων Εντατικής Θεραπείας

11. Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας

Απαραίτητες διευκρινίσεις :

Σας υπενθυμίζουμε ότι η φοίτηση στα Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης παρέχεται πλέον ΔΩΡΕΑΝ και αποτελεί ισχυρό κίνητρο για όσες και όσους επιθυμούν να αποκτήσουν μια από τις πολύ ελκυστικές ειδικότητες κατά τα 2 επόμενα χρόνια φοίτησής τους.

Οι αιτήσεις σε κάθε περίπτωση υποβάλλονται μόνο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στη διεύθυνση http://iek.sch.gr όπως συνέβη και πέρυσι και οδηγίες ανακοινώνονται στον ιστότοπο της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης-ΓΓΔΒΜ gsae.edu.gr αλλά και στο προφίλ μας στο facebook: iekedessas τις οποίες πρέπει να διαβάζετε προσεκτικά. 

Σε κάθε περίπτωση επιλέγετε τη ΖΩΝΗ 1 για το ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ και μπορείτε να δηλώσετε μέχρι 4 ειδικότητες και φυσικά 1 μόνο ΙΕΚ. Επίσης προσοχή να δοθεί στη λίστα όπου θα πρέπει να εντοπίσετε το ΙΕΚ μας διότι η σχετική λίστα δεν είναι απόλυτα ταξινομημένη. Η προθεσμία για τις ηλεκτρονικές εγγραφές τίθεται την Κυριακή 07-09-2014 και ώρα 24:00.Ο Διευθυντής του ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ

Γιόρτσος Γεώργιος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *