Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Νέες ειδικότητες στο ΙΕΚ Αριδαίας









Σας ενημερώνουμε ότι στο ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ θα λειτουργήσουν το Χειμερινό Εξάμηνο 2014Β΄οι παρακάτω ειδικότητες εφόσον συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον τουλάχιστον 15 εγγεγραμμένων σπουδαστών με έναρξη την 1η Οκτωβρίου 2014.


1. Τεχνικός Η/Υ
2. Βοηθός Φυσικοθεραπείας
3. Βοηθός Φαρμακείου
4. Στέλεχος Ασφάλειας Προσώπων & Υποδομών (security staff)
5. Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (φωτοβολταϊκά, αιολική ενέργεια..)
6. Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον Τομέα της Αγροτικής Οικονομίας (Αγροτικοί-Δασικοί Συνεταιρισμοί)
7. Στέλεχος Υπηρεσιών Εφοδιαστικής Αλυσίδας (Logistics)
8. Τεχνικός Αρτοποιός - Ζαχαροπλάστης
9. Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ψύξης-Αερισμού & Κλιματισμού
Απαραίτητες διευκρινίσεις :
Σας υπενθυμίζουμε ότι η φοίτηση στα Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης παρέχεται πλέον ΔΩΡΕΑΝ και αποτελεί ισχυρό κίνητρο για όσες και όσους επιθυμούν να αποκτήσουν μια από τις πολύ ελκυστικές ειδικότητες κατά τα 2 επόμενα χρόνια φοίτησής τους. Οι αιτήσεις σε κάθε περίπτωση υποβάλλονται μόνο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στη διεύθυνση http://iek.sch.gr όπως συνέβη και πέρυσι και οδηγίες ανακοινώνονται στον ιστότοπο της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης-ΓΓΔΒΜ gsae.edu.gr αλλά και στο προφίλ μας στο facebook: iekaridaias τις οποίες πρέπει να διαβάζετε προσεκτικά.
Σε κάθε περίπτωση επιλέγετε τη ΖΩΝΗ 1 για το ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ και μπορείτε να δηλώσετε μέχρι 4 ειδικότητες και φυσικά 1 μόνο ΙΕΚ. Επίσης προσοχή να δοθεί στη λίστα όπου θα πρέπει να εντοπίσετε το ΙΕΚ μας διότι η σχετική λίστα δεν είναι απόλυτα ταξινομημένη. Η προθεσμία για τις ηλεκτρονικές εγγραφές τίθεται την Κυριακή 07-09-2014 και ώρα 24:00.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *