Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Δήμος Πέλλας: Πρόσληψη καθαρίστριας στο δημοτικό σχολείο Τριφυλλίου

Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ θα προβεί στην πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης έργου για την καθαριότητα της Σχολικής Μονάδας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πέλλας στο Δημοτικό Σχολείο Τριφυλλίου.





Σχολική Μονάδα : Δημοτικό Σχολείο Τριφυλλίου 
Αίθουσες : 2
Θέσεις : 1

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις από τις 3-9-2014 έως τις 9-9-2014 στο γραφείο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πέλλας στο Δημαρχείο τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν οι ενδιαφερόμενοι-εςείναι τα εξής:

1. Αίτηση
2. Εκκαθαριστικό σημείωμα της αρμόδιας Δ.Ο.Υ. οικ. έτους 2014 (Φωτ/φο) . Σε περίπτωση που δεν υποβάλλεται φορολογική δήλωση θα κατατεθεί σχετική βεβαίωση της αρμόδιας Δ.Ο.Υ.
3. Κάρτας ανεργίας από τον Ο.Α.Ε.Δ. (φωτ/φο)
4. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
5. Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας

Οι πολίτες Ε.Ε. θα πρέπει να προσκομίσουν την κάρτα ευρωπαίου πολίτη και οι πολίτες εκτός Ε.Ε. άδεια παραμονής και εργασίας.

Πληροφορίες : Ντάκα Αφροδίτη τηλ. 23823 50855 Κοκονά Στέλλα 23823 50820

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΦΑΚΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *