Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Αναγέννηση Δωροθέας - Μακεδονικός Ίδας 1-3

Στο Δημοτικό Στάδιο Δωροθέας ''ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ'' αγωνίστηκαν η Αναγέννηση Δωροθέας με τον Μακεδονικό της Ίδας με την νίκη να καταλήγει στους φιλοξενούμενους.



Σε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι στην μοναδική τους ίσως απειλή προηγήθηκαν με ένα αμφισβητούμενο γκολ που υπέδειξε ο επόπτης και τους γηπεδούχους να έχουν παράπονα καθώς η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή της εστίας.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι απέκτησε καλύτερο ρυθμό με τη ομάδα του Γιάννη Αμανατίδη να πιέζει για την ισοφάριση και τον Μακεδονικό να παίζει με αντεπιθέσεις πετυχαίνοντας άλλα δύο τέρματα και να παίρνει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Για την Δωροθέα μείωσε ο Άγγελος Κουρουκαφόπουλος.

Αναγέννηση Δωροθέας

1.ΠΕΤΡΟΣ ΝΟΥΣΗΣ
2.ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ
3.ΜΑΡΚΟΣ ΤΟΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ
4.ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΟΥΛΓΟΥΡΗΣ
5.ADI HALILAJ
6.MΠΑΜΠΗΣ ΚΑΡΑΝΤΣΙΡΗΣ
7.ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΠΑΚΙΔΗΣ
8.ΜΑΝΟΣ ΠΑΡΤΣΑΝΑΚΗΣ
9.ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΥΡΤΖΑΝΗΣ
10.ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΒΔΑΡΗΣ
11.ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΟΣΟΥΝΙΔΗΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΡΟΥΚΑΦΟΠΟΥΛΟΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΚΙΩΣΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΡΙΓΚΑΚΗΣ


πηγη: dorotheou.blogspot.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *