Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΕΚΑΣΚΕΜ: ΓΑΣ Αλεξάνδρειας - Κεραυνός Άσπρου 70-42

Μία ακόμη εμφατική νίκη σημείωσε ο ΓΑΣ Αλεξάνδρεια το απόγευμα του Σαββάτου 22-11-2014 στο κλειστό του 2ου Γυμνασίου, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ, συντρίβοντας τη φιλότιμη ομάδα του Κεραυνού Άσπρου με σκορ 70-42!



Το παιχνίδι με το «καλημέρα» έδειξε ότι θα γείρει εύκολα υπέρ των γηπεδούχων, οι οποίοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παρκέ και ακολουθώντας φρενήρη ρυθμό, έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενοι με 22-10. Η διαφορά σταδιακά αυξανόταν χάρη στο όμορφο και ποιοτικό μπάσκετ που απέδιδε ο ΓΑΣ, κλείνοντας το α’ ημίχρονο με 40-25. Το ίδιο σκηνικό ακολούθησε και στο β’ ημίχρονο, με τον προπονητή των γηπεδούχων να διαχειρίζεται μαεστρικά τον πάγκο και τις αλλαγές, δίνοντας συμμετοχή σε όλους τους παίχτες της αποστολής. Τελικό σκορ 70-42, αποτέλεσμα που κρίνεται δίκαιο και αποδεικνύει τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων.

Το ταξίδι του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια συνεχίζεται την επόμενη αγωνιστική στο γειτονικό Αιγίνιο, όπου θα φιλοξενηθεί από την ισχυρή και φιλόδοξη τοπική ομάδα του Αιγινιακού.

Το φιλμ του αγώνα: 22-10, 40-25(ημ), 49-33, 70-42.

Διαιτητές: Μελανίδης-Χρυσάφης (αρκετά καλοί).

ΓΑΣ Αλεξάνδρεια (Γκότσης): Ρουσόπουλος 6, Μπαγιώκας 3(1), Σιτσάνης 4, Στογιαννόπουλος 7, Μπαλιάκας 14, Αβραμίδης 4, Παπαγερίδης 4, Αδαμίδης, Πρόιος 4, Νικολόπουλος 22(1), Περπερίδης 2, Αλεξόπουλος 2.

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:





πηγη: embolos.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *