Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Δημήτρης Μπίνος για το ΙΚΑ Αριδαίας: "Είμαι έτοιμος να κλείσω μέχρι και τον Δήμο εάν συνεχιστεί αυτό. Είμαι αποφασισμένος για όλα!"

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τον Υπουργό Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλο, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος αναφέρθηκε στο θέμα του ΙΚΑ απαιτώντας σε έντονο ύφος να μείνει η υπηρεσία στην Αριδαία.



Ο κ. Μπίνος πρότεινε στον υπουργό το ΙΚΑ όλων των περιοχών του Νομού να έρθει στην Αριδαία, όπως και το Δασαρχείο, έτσι ώστε να συγκεντρωθούν όλες οι υπηρεσίες στην πόλη μας τονίζοντας: "Δεν κατάλαβα, γιατί να είμαστε πάντα οι "φτωχοί συγγενείς" της Έδεσσας; Αυτές οι μετακινήσεις ταλαιπωρούν στην καθημερινότητα τους πολίτες με αποτέλεσμα να χάνουν τον χρόνο τους, άρα και το μεροκάματο τους, σε μια εποχή που δύσκολα βγαίνει. Αυτόματα όμως υποβαθμίζεται οικονομικά η περιοχή μας"


Στη συνέχεια της συζήτησης ο κ. Μπίνος δήλωσε σε έντονο ύφος:

 
"Εμείς ως Δήμος δεν πρόκειται να το δεχτούμε αυτό. Εγώ σαν πρώτος πολίτης αυτού του Δήμου δεν θα επιτρέψω αυτή την κατάσταση και την ταλαιπωρία των πολιτών μου. Είναι θέμα αξιοπρέπειας. Είμαι αποφασισμένος μέχρι και να κλείσω τον Δήμο εάν συνεχιστεί όλο αυτό. Είμαι αποφασισμένος για όλα!"



ialmopia.gr

3 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *