Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Ώρα για ποίηση: Ο Γιάννης Νικολαϊδης απαγγέλει Τσαβδάρη Αθαν. Ευάγγελο [ΒΙΝΤΕΟ]

Την Κυριακή 23 Νοεμβρίου ο ταλαντούχος Ευάγγελος Τσαβδάρης παραχώρησε συνέντευξη στον κύριο Γιώργο Σαμαρτζίδη σε τοπικό ραδιόφωνο της πόλης, με θέμα την ποίηση του ίδιου σε απαγγελία του Γιάννη Νικολαϊδη!




Ακούστε: Ο Γιάννης Νικολαϊδης απαγγέλει Τσαβδάρη Αθαν Ευάγγελο:





ialmopia.gr

2 comments:

  1. Γι άλλη μια φορά ο Φίλος Βαγγέλης Τσαβδάρης μας εκπλήσσει με την αρμονία και την περίτεχνη γοητεία των λόγων του, αποτυπώνοντας συναισθήματα ,που ταρακουνούν τα εσώψυχα του..!!! Συγκινούν όσους τα διαβάζουν, τα αφουγκράζονται κατανοώντας την βαθύτητα των περιγραφών του μ' ένα αξιοζήλευτο τρόπο, που όντως μας μαγεύει. Έχει αυτή την ικανότητα σαν Θείο χάρισμα, που δεν μπορεί ο καθένας μας να υλοποιήσει. Τα συμπεράσματα που αποκομίζουμε μας δημιουργούν ένα ευχάριστο κλίμα, παράλληλα με την ψυχική ευφορία που νιώθουμε. Σ' ευχαριστώ Βαγγέλη και πάντα να αξιοποιείς θετικά και δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο σου..!!!! Φιλικά Ευάγγελος Μπεγλόπουλος του Δημητρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *