Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Χαμός με την μπύρα Fucking Hell από το χωρίο Fucking της Αυστρίας!

Σύμφωνα με την Austrian Times, ένα αυστριακό πολιτικό κόμμα υπερασπίστηκε την απόφαση του να προωθηθεί μια τοπική μπύρα που πήρε το όνομά της από το χωριό Fucking.

Και επειδή η μπύρα είναι μια ελαφριά μπύρα, και η γερμανική λέξη για το έντονο φως είναι «Hell», η μπύρα από το Fucking είναι φυσικά γνωστή ως "Fucking Hell"

Ήταν μια κίνηση που προκάλεσε προβλήματα για την εταιρεία γιατί αρχικά είχε απαγορευτεί ως ένα εμπορικό σήμα, αλλά η εταιρεία ξεκίνησε τέτοιο αγώνα για το σήμα που έφτασε μέχρι την Αρχή Εμπορικού Σήματος της ΕΕ, η οποία αποδέχθηκε ότι αν και θα μπορούσε να είναι μία άσεμνη λέξη στην αγγλική γλώσσα, στη γερμανική ήταν απλώς το όνομα του χωριού.



Οι διαφημίσεις για την μπύρα είχαν προωθηθεί ακόμα και στην ιστοσελίδα του αυστριακού Κόμματος της Ελευθερίας, της FPOe, στην περιοχή Schaerding, η οποία είναι η γειτονική περιφέρεια του Fucking, υποστηρίζοντας ότι ήταν ένας τρόπος να δείξουν αλληλεγγύη με τους γείτονές τους.

Το Γραφείο Εγγραφής Εμπορικών Σημάτων και Σχεδίων της ΕΕ ανέφερε σε δήλωσή του: "Ο συνδυασμός των λέξεων δεν περιέχει καμία σημασιολογική ένδειξη που θα μπορούσε να αναφέρεται σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ή ομάδα προσώπων. Ούτε υποκινούν μια συγκεκριμένη πράξη ως εντολή που ο αναγνώστης πρέπει να πάει στην.. κόλαση. "

Η τελευταία δημοσιότητα χάρις στο Κόμμα της Ελευθερίας είναι πιθανό να αυξήσει τις πωλήσεις της μπύρας, κάτι που θα είναι καλό για την πόλη, αν της φέρει επιπλέον χρήματα.

Ο Franz Meindl, ο δήμαρχος του χωριού, σίγουρα το χρειάζεται: "Δώδεκα ή δεκατρείς ταμπέλες της πόλης έχουν κλαπεί. Έχουμε λάβει μέτρα για να τις στερεώμνουμε με σκυρόδεμα, συγκόλληση και καρφιά".

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν σχέδια για μπύρα από το Pissen της Γερμανίας.



news247.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *