Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Βοηθήστε στο να σας επιστραφεί η χαμένη σας συσκευή

Ζούμε όντως σε δύσκολους καιρούς, αλλά για πολλούς το φιλότιμο δεν έχει πεθάνει. Αν έχετε χάσει ποτέ κάτι αξίας και σας επιστράφηκε, γνωρίζετε πως το συναίσθημα είναι υπέροχο. Βέβαια μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε τους υποψήφιους καλούς Σαμαρείτες να σας επιστρέψουν την Android συσκευή σας σε περίπτωση απώλειας.

Μπορείτε να τοποθετήσετε πληροφορίες επικοινωνίας στη lock screen ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες. Να τονίσουμε πως δεν είναι απαραίτητος ένας τηλεφωνικός αριθμός αν δεν αισθάνεστε άνετα να τον κάνετε διαθέσιμο, αλλά σίγουρα θα βοηθήσει στην επικοινωνία. Από τα Settings επιλέγετε Security και κατόπιν Owner Info. Επιλέγετε Show owner info on lock screen και συμπληρώστε το μήνυμα που θέλετε να εμφανίζεται. Αντί για το πραγματικό σας όνομα μπορείτε να βάλετε απλά τα στοιχεία επικοινωνίας που θέλετε, όπως εμφανίζεται στην εικόνα. Εσείς κάνατε ότι μπορούσατε. Από εκεί και πέρα είναι θέμα φιλότιμου του ανθρώπου που θα βρει το χαμένο σας κινητό.



unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *