Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Έρχονται κρύο, χιόνια και παγετός

Νέα επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει σε λίγες ώρες ο καιρός, καθώς από το βράδυ αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες, αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, ακόμα και χιόνια.



Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), στη Θεσσαλονίκη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Στη δυτική Μακεδονία ο καιρός είναι γενικά αίθριος, από το βράδυ όμως θα δημιουργηθούν τοπικές νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, με τοπικές βροχές κυρίως από το βραδύ. Λίγα χιόνια αναμένονται το βράδυ στα ορεινά. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 2 έως 13 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία το θερμόμετρο θα δείξει 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα.
 
 
 
πηγη: newsbomb

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *