Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Τι κρύβουν σήμερα Κυριακή 1/2 τα Ζώδια!


Γενικά: Ξεκινάς τον μήνα με μια συστολή συναισθηματική, κρατώντας τα όρια και όλα αυτά που θέλεις σε ένα ποιοτικό επίπεδο γιατί αναγνωρίζεις κάποιες αξίες και κυρίως αυτής της οικογένειας.
Ερωτικά: Με αφορμή τον Καρκίνο προσπαθείς να βρεις κάποιες ισορροπίες που δεν σε βγάζουν από τα ρούχα σου και αυτό κάπου θα σε οδηγήσει. Αρκεί να θέλεις πάρα πολύ να γίνει μια αναγέννηση στην ζωή σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Αυτό που χρειάζεσαι είναι να βρεις κάποια άκρη με το πώς θα προστατεύσεις από την καθοριστική σου απόφαση να αλλάξεις τα πάντα αυτά που μέχρι τώρα έχεις δημιουργήσει.




Γενικά: Είσαι μπροστά σε κάποια θέματα απλά δεν θέλεις να το πιστέψεις διατηρείς κάποια παλιά σου στάση να μην φεύγεις από τα όρια σου. Σήμερα θα δοκιμάσεις να εξασφαλίσεις κάποιες προσωπικές αξίες που σου είναι απαραίτητες, κυρίως θα κάνεις συζητήσεις με κάποια συγγενικά σου άτομα και θα τα πας καλά.
Ερωτικά: Δεν αμφιβάλλεις για τον ενδιαφέρον του Σκορπιού γιατί έχετε τα ίδια συναισθήματα και κινείστε ευτυχώς στο ίδιο μήκος κύματος. Ο Υδροχόος ενώ σε ενδιαφέρει πάρα πολύ σε δυσκολεύει τελικά να τον κατακτήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Όταν θεωρείς ότι πρέπει να μην ξεφύγεις από τις γραμμές σου και τα ιδανικά σου κάνεις πάντα καλύτερες επιλογές, επειδή δείχνεις τι ακριβώς χρειάζεσαι για να κινηθείς χωρίς απώλειες.




Γενικά: Συμπεριφέρεσαι αρκετά συντηρητικά και κυρίως φροντίζεις να μην χάσεις το νόημα της εξασφάλισης και της προστασίας σε όλα τα επίπεδα. Το θέμα του σπιτιού σου είναι σημαντικό γιατί θέλεις να νιώθεις καλά σε αυτό. Θα έχεις όρεξη, ακόμα και με το μαγείρεμα να ασχοληθείς.
Ερωτικά: Η ερωτική συνύπαρξη με ένα Καρκίνο δεν είναι εύκολη γιατί έχετε διαφορετική οπτική γωνία. Αλλά όταν βρείτε τα σημεία που συμπίπτετε περνάτε πολύ ωραία μαζί γιατί υπάρχει αμοιβαία κάλυψη.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες ανησυχίες για το πώς θα πρέπει να κινηθείς από εδώ και πέρα γιατί νιώθεις την ανάγκη να προστατεύσεις όλα σου τα δεδομένα για αυτό θα φροντίσεις να βρεθείς με τα κατάλληλα πρόσωπα ακόμα και σήμερα.




Γενικά: Είσαι σε μια φάση που λες τα πράγματα με το όνομά τους και αυτό θα σε κάνει να δείξεις την πυγμή σου. Οι δυνατότητές σου πάντως να ξεφύγεις από τα ίδια είναι πάρα πολλές.
Ερωτικά: Έχεις παραπάνω ευαισθησία από το κανονικό για αυτό μπορεί και να λυπάσαι ένα πρόσωπο που δεν είναι και ο μεγάλος σου έρωτας αλλά πιστεύεις ότι θα τα βρείτε στην πορεία. Καλό είναι να μην ξεγελαστείς και ξεγελάσεις και το άλλο το άτομο.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να δουλέψεις με μεγαλύτερο δυναμισμό, γιατί δεν θέλεις οι άλλοι να βλέπουν πως δεν μπορείς να τα καταφέρεις. Χωρίς πολλές περιστροφές θα πεις τα πράγματα με το όνομά τους.




Γενικά: Πιστεύεις ότι πρέπει να εκφράσεις τα συναισθήματά σου με ένα τρόπο πολύ παραδοσιακό και για να γίνει σωστά θα χρειαστεί να έχεις όσο μπορείς συντηρητική συμπεριφορά, χωρίς τυμπανοκρουσίες και φανφάρες. Πιθανόν να έχεις κάποια προβλήματα σήμερα και να παραμείνεις μέσα στο σπίτι σου.
Ερωτικά: Δεν εκφράζεις εύκολα τα συναισθήματά σου και προτιμάς να τα κρατήσεις μόνο για σένα. Κάπου έχεις αφήσει τελείως τα πράγματα να κυλάνε ανεξέλεγκτα και τώρα θα χρειαστείς ένα μέτρο.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να εξασφαλίσεις την απαραίτητη προστασία μέσα στο χώρο της δουλειάς σου για αυτό δεν κάνεις κάποιες συζητήσεις που μπορεί να σε εκθέσουν. Απλά μιλάς με κάποια άτομα που εμπιστεύεσαι απόλυτα.




Γενικά: Διαχωρίζεις την θέση σου από μια παρεξήγηση που μπορεί να έχει γίνει και έτσι εξασφαλίζεις την ποιότητα της σχέσης σου με τα δικά σου άτομα. Όμως θα πρέπει να βοηθήσεις αν δεν θέλεις να συνεχιστεί αυτή η δυσκολία στην επικοινωνία.
Ερωτικά: Το ιδανικό σου είναι να είσαι με το άτομο που σε ενδιαφέρει και να μοιράζεσαι τα πάντα, όμως τώρα αυτό μπορεί να σε κάνει να νιώθεις εξάρτηση. Για αυτό καλύτερα σε όλα να κρατάς μια ισορροπία.
Οικονομικά & Καριέρα: Σκέφτεσαι με ποιο τρόπο θα βελτιώσεις τα οικονομικά σου και δεν είναι και τόσο εύκολο όπως νόμιζες γιατί βλέπεις ότι όλα περιστρέφονται γύρω από το να είσαι αρεστός/η στο περιβάλλον σου και να λες πιο εύκολα το «ναι». Αν το ακολουθήσεις, θα βρεθείς κερδισμένος/η.




Γενικά: Βρίσκεσαι κάτω από την επήρεια ευαίσθητων συναισθημάτων που σου αλλάζουν όλη σου την διάθεση. Πιθανόν να έχεις νοσταλγικές σκέψεις και αναμνήσεις που μπορεί να σε κάνουν να ψάχνεις τα ντουλάπια για να βρεις παλιές φωτογραφίες και αντικείμενα που ίσως χρησιμοποιήσεις και τώρα και σε συνδέουν με το παρελθόν σου. Θέματα με την οικογένειά σου μπορεί να προκύψουν ξαφνικά από εκεί που δεν το περίμενες.
Ερωτικά: Η μεταφορά μηνυμάτων από ένα άλλο άτομο πιθανόν να μην είναι ικανή να σε μεταπείσει για το πως πρέπει να φερθείς με τον Κριό και ίσως να απομακρυνθείτε για ένα λόγο που είχε προκύψει ξανά στο παρελθόν. Αν εμπλέκεται και ένας Αιγόκερως θα υπάρξει μεγάλη παρεξήγηση μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Νιώθεις ότι θέλεις να απομακρυνθείς από κάποια άτομα που δεν σου κάνουν καλό, για αυτό σκέφτεσαι ότι προτιμάς να μείνεις μακριά από όλους και όλα. Όμως με αυτή σου την στάση χωρίς να το καταλάβεις μπορεί και να προκαλέσεις διάφορα γεγονότα.




Γενικά: Θα ήθελες να ξοδέψεις περισσότερη ενέργεια για το σπίτι σου κι όλα τα θέματα που σου προσφέρουν ασφάλεια. Ίσως δημιουργήσεις ένα χώρο που θα σε προτρέπει να μείνεις μέσα.
Ερωτικά: Συμφιλιώνεσαι με την ιδέα ότι μπορείς να ζήσεις μέσα σε μια σχέση πολύ συντροφικά γιατί βαθιά μέσα σου το θέλεις και ίσως έχεις βαρεθεί και να ψάχνεσαι από δω και από κει, αφού ο χαρακτήρας σου στην ουσία δεν είναι κάτι τέτοιος.
Οικονομικά & Καριέρα: Ζητάς κάποιες ευθύνες που μπορείς όμως να αναλάβεις. Κάνεις συζητήσεις πολύ προσωπικές για να αποδείξεις στους άλλους ότι μπορούν να σε εμπιστεύονται και να βασίζονται πάνω σου.




Γενικά: Δεν μπορείς να ξεχάσεις κάποια πράγματα για αυτό προσπαθείς με τον τρόπο σου να τα απομονώσεις, με στόχο να ξεπεράσεις είτε ενοχές είτε άλλες συναισθηματικές καταστάσεις που σε έχουν φορτώσει περίεργα. Πάντως μπορεί να θέλεις να μοιραστείς τα εσώψυχά σου με στενούς σου φίλους.
Ερωτικά: Έχεις πολύ έντονα συναισθήματα και θέλεις να προστατέψεις το άτομο που είστε μαζί, για αυτό μπορεί να σκέφτεσαι και ενοχικά. Πιθανόν να ήσουν πολύ ανέμελος/η και να μην είχες καταλάβει τις αληθινές του ανάγκες.
Οικονομικά & Καριέρα: Προτιμάς να μη χαλάσεις πολλά χρήματα γιατί βλέπεις ότι τα έξοδα κυρίως για την οικογένεια σου είναι πολλά. Από τη άλλη μπορεί να σκέφτεσαι να αλλάξεις την ασφάλειά σου ή να αυξήσεις τα έσοδά σου δουλεύοντας περισσότερο.




Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο όλες σου οι σκέψεις και η συνολική σου συμπεριφορά περνάει από μια εκτενή ανάλυση γιατί θέλεις να επιβληθείς σε όλους όσοι είναι γύρω σου κι ίσως δεν ξέρεις το πώς θα το κάνεις.
Ερωτικά: Βιώνεις κάποια έντονα συναισθήματα τα οποία δείχνουν ότι έχεις αλλάξεις και δεν σηκώνεις άλλα λάθη στη πλάτη σου. Με τον Καρκίνο θα βρεθείς σε απόσταση αναπνοής για μια πιο ουσιαστική σχέση.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν σου αρέσει ο ανταγωνισμός αλλά χωρίς να το καταλάβεις έχεις μπει σε μια φάση που θέλεις να περνάει απόλυτα η γνώμη σου. Ίσως αλλάζεις και η εξουσία σε τραβάει πάρα πολύ.




Γενικά: Αναζητάς την τελειότητα κυρίως μέσα στην καθημερινότητά σου για αυτό βάζεις προτεραιότητες που άλλες φορές δεν μπορούσες. Επειδή θέλεις να έχεις οικειότητα με τους γύρω σου προσπαθείς να καταλάβεις περισσότερο τα προβλήματά τους.
Ερωτικά: Η μεγάλη σου αγωνία για το αν πρέπει να είσαι πολύ κοντά με τον Καρκίνο ή όχι θα ξεπεραστεί γρήγορα γιατί θα δεις από την πλευρά του κάποιες κινήσεις που διαισθητικά θα κάνουν να καταλάβεις ότι όλα θα πάνε καλά. Πάντως σου χρειάζεται πολύ συναίσθημα και θα το έχεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να εστιάσεις σε κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις σου, όμως χρειάζεται από την πλευρά σου μια υπερπροσπάθεια για να πετύχεις το σωστό αποτέλεσμα. Οπότε άφησε το συναίσθημά σου να μιλήσει περισσότερο παρά τα υπόλοιπα.




Γενικά: Σου αρέσει να περνάς με κάποιους φίλους πολύ άνετα για αυτό θα ξεπεράσεις κάποιες ανησυχίες σου και θα ξελαφρώσεις μαζί τους, χαλαρώνοντας, διασκεδάζοντας ή ακούγοντας μουσική που σου κάνει τόσο καλό. Ένα όμορφο γεύμα πάντως θα σε ενώσει με την οικογένειά σου.
Ερωτικά: Μπορεί να θέλεις να φλερτάρεις αλλά το μυαλό σου είναι προσκολλημένο σε ένα πρόσωπο κι όσο και να δείχνεις άνεση και χαρά, δεν είναι αλήθεια γιατί είσαι μακριά του. Το θετικό είναι ότι με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα λυθούν όλα με το πιο εύκολο τρόπο. Οπότε κάνε υπομονή γιατί είσαι κοντά στη λύση του προβλήματος.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις την άνεση να ρισκάρεις, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και την αποδοχή πρώτα του ίδιου σου του εαυτού, οπότε θα συμβάλλεις θετικά στην ανάπτυξή σου, ενώ τα τυχερά παιχνίδια και τα λαχεία μπορεί να σε μαγνητίσουν σήμερα.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *