Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Ευχαριστήριο μήνυμα των υποψηφίων Βουλευτών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στο Νομό Πέλλας

Αγαπητές συμπολίτισσες, Αγαπητοί Συμπολίτες

Οι εκλογές αποτελούν πλέον ιστορικό γεγονός. Οι υποψήφιοι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που μας δείξατε. Τα τελευταία 2,5 χρόνια το κίνημά μας δέχτηκε έναν ανελέητο πόλεμο από συγκεκριμένα οικονομικά και εκδοτικά συμφέροντα, ο οποίος συνεχίστηκε και κατά την προεκλογική περίοδο με τη συνδρομή πια και των δημοσκόπων. Δεν λυγίσαμε όμως. Αντισταθήκαμε και δικαιωθήκαμε. 


Αγαπητές φίλες, Αγαπητοί φίλοι 

Στις 26 Ιανουαρίου η πατρίδα άλλαξε σελίδα. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ξεπερνώντας διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος και τηρώντας την υπόσχεσή μας, ενώσαμε τους Έλληνες με τη συμμετοχή μας στη κυβέρνηση που έχει επωμισθεί το βαρύ φορτίο να βγάλει τη χώρα από την καταστροφή των μνημονιακών πολιτικών. Στο δύσκολο αυτό αγώνα, σας θέλουμε όλους δίπλα μας. Ενωμένοι όλοι οι Έλληνες σαν μια γροθιά θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε μια Ελλάδα δημοκρατική, εθνικά κυρίαρχη και κοινωνικά δίκαιη.

Εμείς σας υποσχόμαστε ότι θα είμαστε μπροστά σ’ αυτόν τον αγώνα και θα εξακολουθήσουμε να είμαστε, όπως μέχρι τώρα, πάντα δίπλα σας.



Σας ευχαριστούμε. 


Βέρντι-Παπουτσή Ξένη

Γραμματικόπουλος Θανάσης

Ζιάκας Αθανάσιος

Πασχαλίδης Χρήστος

Σαββίδης Θεόδωρος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *