Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Στον «αέρα» το πρώτο τρέιλερ για την 5η σεζόν του Game of Thrones (vid)

Στη διάθεση του κοινού τέθηκε το πρώτο τρέιλερ για τον 5ο κύκλο του Game of Thrones του HBO, που αναμένεται να ξεκινήσει στις 12 Απριλίου.

Η προβολή του τρέιλερ έγινε σε κινηματογράφους της Ιmax, η ποια άνοιξε περί τις 200 αίθουσες και φανατικοί οπαδοί της σειράς είχαν τη δυνατότητα να δουν πρώτοι το τρέιλερ, ενώ όλοι οι άλλοι απλά περίμεναν την ανάρτησή του στο youtube.

Το βίντεο είναι διάρκειας δύο λεπτών και δεν παρουσιάζει διαλόγους και σκηνές παρά μόνο εικόνες που συνοδεύονται από το τραγούδι "Heroes" του Ντέιβιντ Μπόουι. Σε αυτό εμφανίζονται οι Άρυα, ο Τζόν Σνού, ο Τίριον, ο Βάρυς και φυσικά η Ντενέρις.




huffingtonpost.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *