Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Η Apple έφτασε τη Samsung

Η παντοδυναμία της Samsung στο παγκόσμιο μερίδιο αγοράς, φαίνεται πως φτάνει στο τέλος της. Με μια συνεχή πτώση στις πωλήσεις και στα έσοδα καθ’ όλη τη διάρκεια του 2014, επέτρεψε στην Apple να τη φτάσει, στο τελευταίο τρίμηνο του 2014. 

Σύμφωνα με το Strategy Analytics, η Samsung είδε πτώση στις πωλήσεις κατά 11% και τα κέρδη της να συρρικνώνονται κατά 27%. Στον αντίποδα, η Apple έκανε το καλύτερο τρίμηνο της ιστορίας της, με καθαρά έσοδα που ξεπερνούσαν τα $18δις, ισοφαρίζοντας τη Samsung στο μερίδιο αγοράς. Με αυτούς τους ρυθμούς, η Apple θεωρείται πλέον ο μεγαλύτερος OEM στον κόσμο.



unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *